Elokuun kuukauden tuote: Smashbox Photo Finish Foundation Primer Light

Tittididii ja tadaa! SMASHBOX -meikkisarja rantautuu vihdoinkin Suomeen. Meikkipäät valitsivat kuukauden tuotteeksi sarjan täydellisimmän tuotteen eli Photo Finish Foundation Primerin. Tähän asti tätä ihmeainetta on tuotu mukana ulkomaanmatkoilta tai ostettu laivalta tuubitolkulla. 

 

Tutustuin Photo Finish Foundation Primeriin tehdessäni Doubletanssitaideteoksen maskisuunnittelun, sekä meikit ja kampaukset tanssijoille esityksissä. Pohjan pysyminen tanssijoiden hikoillessa oli todella haastavaa. Halusin tehdä kaunista jälkeä, joka ei näyttäisi paksulta maskilta vaan kuulaalta ja hehkuvalta. Testasin ja testasin erilaisia pohjustustuotteita, ja aina vaan pohja kiilsi tai hikoili pois, ja ihot eivät todellakaan olleet sitä mitä halusin. Kunnes löysin tämän ihanuuden! Tässä siis primer joka todellakin toimii! 

Tuote on käytössäni jatkuvasti mm. häämeikeissä, kuumilla keleillä ja miehillä, koska se on näkymätön ja poistaa mahtavasti kiiltoa ja tasoittaa ihoa.

s1349976-main-Lhero.jpg

Ohut, geelimäinen ja öljytön tuote levitetään meikin alle ja se jättää ihanan tuntuisen, samettisen pinnan iholle. Jos kaipaat mattapintaa ja pysyvyyttä meikkipohjallesi, ilman että lopputulos tuntuu tai näyttää kuivalle, valintasi on tämä!

Meikkipäiden elokuun kuukauden tuotetta saa Kicks:stä viikolla 33. eli ihan just! 

 

kauneus meikki iho testit
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *