Eucerin -pikaputsari testissä

Meikkipäät hakivat muutama viikko sitten testaajia Eucerin DermatoCLEAN Micellar Cleansing Fluid 3 in 1 -puhdistusnesteelle. Saimme kolme innokasta testaajaa, lisäksi annamme tuotteesta omat kommenttimme. 

Misellivedet ovat tämän hetken in ja pop- tuotteita ja yksi ihonhoidon trendeistä. Nämä ns. pikaputsarit ovat käteviä reissussa, työpaikalla nopeiden lähtöjen varalle ja jumppakassissa mukana, päivittäiseksi pääpuhdistustuotteeksi kannattaa olla lisäksi toiset tuotteet.  Halusimme selvittää, miten apteekkituote pärjää pikapuhdistustuotteiden kategoriassa. 

Mielenkiintoista oli, että testaajien toiveet pikapuhdistuksesta olivat lähes samat. Vielä mielenkiintoisempaa oli se, että vastaukset lähettämiimme kysymyksiin olivat myös hyvin samankaltaiset. 

 

unnamed.jpg

Anni, 29v.

– Käytin putsaria ennen treeniä meikinpuhdistukseen. Tuote puhdisti päivämeikin hyvin. Käytin kahta vanulappua, ensimmäisellä poistin suurimman osan meikistä ja toisella puhdistin vielä jämät. Pullossa oli kierrekorkki joten pysyi hyvin kiinni treenikassissa.
– Iho tuntui puhtaalta ja raikkaalta, eikä aine kuivattanut ihoa ollenkaan, joka oli plussaa jo valmiiksi kuivalle iholleni.
– Tuoksuttomuus sopi tuotteeseen hyvin.
– Käytin tuotetta myös muutamia kertoja iltaisin ns.tuplapuhdistukseen jolloin ensin puhdistin tavallisella puhdistusaineella kasvot jonka jälkeen pyyhin vielä Eucerinilla. Koska tuote kostetutti ihoa, iho tuntui ihanan pehmeältä puhdistuksen jälkeen, enkä tarvinnut niin kosteuttavaa yövoidetta. Kosteuttava ainesosa tuotteessa on ehdoton plussa kuivalle iholle!
– Hain testiryhmään koska olin etsinyt pikapuhdistajaa ennen treeniä. Tuote sopi erinomaisesti tähän tarkoitukseen.
 Arvosana 4

Sanna, 40 v

– Puhdistin kasvot ennen treenejä, suoraan töistä tullessani. Tuote ei ollut ollut kovin riittoisaa, sillä sitä sai tursutella useampaan vanutuppoon ennen kuin kaikki meikki oli poistettu. Puhdistus kesti makuuni liian kauan, siihen nähden, että se on tarkoitettu pikapuhdistukseen.
-Tunne iholla oli yllättävän puhdas ja raikas. Minulla on todella kuiva iho ja joudun aina laittamaan puhdistuksen jälkeen heti kosteusvoidetta. Ihoa ei kiristänyt tämän tuotteen käyttämisen jälkeen yhtään.
– Pullon korkki pysyi kiinni liikkuvassa treenikassissa hyvin. Pienempi kokokin olisi kätevä.
– Pidän tuoksuttomista tuotteista ja tästä ei jäänyt mitään tuoksua kasvoille, mikä oli loistavaa. 
– Ennen nukkumaan menoa puhdistan kasvoni vielä erikseen puhdistusaineella ja kasvovedellä, ja kosteutan normaalisti öljyillä ja yövoiteella. Matkoillekin otan aina normaalit puhdistusaineet, en tingi matkoilla ihon puhdistuksesta, joten tällaiset pikapuhdistajat ovat käytössä minulla vain ennen treeniä.
 Arvosana 3

Katri 46v.

– Käytin 3in1 -puhdistusta matkalla sekä kuntosalin jälkeen ennen saunaan menoa. Käytin tuotetta myös pelkästään illalla silmämeikin poistoon ja meikin poiston viimeistelyyn puhdistusmaidon jälkeen.
– Tuote puhdisti muuten hyvin, mutta tummemman silmämeikin kohdalla piti puhdistaa kahteen kertaan jotta lopputulos oli täysin puhdas.
– Iholla oli puhdistuksen jälkeen pehmeä ja puhdas, hyvin kosteutettu ja virkistynyt olo. Ja mikä ihanaa, iholla ei ollut yhtään kiristävää tunnetta, vaan miellyttävä olo ja hoitotuotteet imeytyivät hyvin puhdistuksen jälkeen.
– En kaivannut tuoksua, tämä ns. tuoksuton tuoksu oli hyvä eikä taas liian kliininen tai jonkun tietyn raaka-aineen tuoksuinen niin kuin tuoksuttomat tuotteet usein saattavat olla.
– Voisin hankkia tuotteen itse, se oli varsinkin matkalla tosi näppärä. Nyt tämä oma tuotteeni lähtee matkalaukkuun mukaan kohti keväistä Roomaa.
– Voin lämpimästi suositella tuotetta hyvin herkkäihoisillekin ja herkkäsilmäisille, koska itsellänikin sellaiset on ja tuotteen jälkeen ei silmiä kirvellyt yhtään. Minulla on ollut  myös todella kuivat ja ärtyneet huulet koko talven ja halusin kokeilla, olisiko tässä sopiva tuote huulienkin hoitoon ja kyllä oli 
– Tuote oli hyvin riittoisa eikä jättänyt tahmeata tunnetta iholle.
 Arvosana 4

Meikkipäät:

– täydellinen pakkituote! tällä siivoaa nopeasti silmänaluset, pikaputsaa pohjan tai liian tummat kulmat, ja poistaa punat huulista. 

– sopii kaikille, myös herkkäihoisille, tuoksuttomuudesta iso plussa.

– käy ripsenpidennysten kanssa, tämäkin on huomioitava pakkituotteen kohdalla.

– Laura pelkäsi etukäteen kihelmöintiä kasvoilla, mutta tuote ei ärsyttänyt lainkaan. 

– tunne iholla puhdistuksen jälkeen on miellyttävä, jopa hiukan kosteutettu.

– loistava hinta-laatusuhde, hinta 11,90 on mielestämme edullinen.

Arvosana 4

Yhteenvetona voimme todeta, että viiden naisen testiryhmämme piti tuotteesta ja totesi sen sopivan pikapuhdistukseen hyvin. Sanna piti vedellä huuhdeltavan puhdistustuotteen mieluisampana vaihtoehtona itselleen, muut  pumpulin käytön puhdistuksessa vaivattomana. Meikkipäiden pakeista saattaa hyvinkin löytyä jatkossakin Eucerinin pikaputsarit.

Meitä kiinnostaisi tietää, mitä lukijamme pitävät pikaputsareista. Ovatko ne teistä tarpeellisia, vai pärjääkö normiputsareilla kaikissa tilanteissa?

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *