Eyeliner lover ja kissasilmien iisit vinkit

Olen eyeliner mimmejä. Rakastan isoja viiruja silmissäni ja etenkin juhlaan huomaan nykyään valmistautuvan isommilla ja isommilla kissasilmillä. Pohdin meikkiäni The Blog Awardseihin, ja taitaapa olla niin, että samoilla linjoilla mennään..

Minulta usein kysytään miten jaksan joka aamu vetäistä viirut silmiini, ja miten saan ne siisteiksi nopeasti. Tässäpä parit vinkit teille!

C795CE52-B24E-472D-A037-845975A53920.jpeg

1. Valitse tuote jossa on paljon pigmenttiä. Sellainen joka peittää hyvin jo yhdellä siveltimenvedolla on paras. Tuoreella ja freesillä geelieyelinerilla lopputulos on helpoin tehdä, vähän kuivahtanut tuote ei liu luomella niin helposti.2. Tee ensin rajaus molempiin silmiin ulkonurkasta sisänurkkaan päin niin, että ulkonurkka saa olla paksumpi ja että rajaus kapenee sisänurkkaan päin.3. Kun rajaus on piirretty silmän sisänurkasta ulkonurkkaan ripsien linjan mukaisesti, ota katse kohti peiliä. Piirrä molempiin silmiin ns. ”alaviivat” eli viistot viivat ulkonurkasta ylöspäin kohti kulmakarvan ulointa kohtaa. Tämän jälkeen piirrä toinen viiva ylhäältä alaspäin, joka yhdistää tuon äsken piirretyn ja ensimmäisen, sen joka siis loppuu silmän ulkonurkkaan. Näistä kahdesta viivasta muodostuu kolmio, jonka tämän jälkeen täytät rajausvärillä.4. Kun olet värittänyt kolmion, rajaus on periaatteessa valmis. Voit vielä täydentää eyelinereita paksummaksi, kissamaisemmaksi tai tylpemmäksi viimeistelmällä rajausta pienin siveltimen vedoin.

Tekniikka on tosi iisi, kun sen kerran opettelet. Tärkeintä on se hyvä tuote ja laadukas sivellin, joka ei hapsota vaan on sopivan tukeva. Itse suosin vähän tylppää tai viistomaista sivellintä. Liian ohut sivellin tekee työstä turhan haastavaa.

Oma suosikkini on Maybelline Lasting Drama 24h Gel Eyelinerkoska se pysyy, on edullinen, on todella musta ja pakkauksen mukana tulee super hyvä sivellin!

2213592.jpeg

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *