Häähumua kuvauksissa

Kuten olenkin hehkuttanut, rakastan mun työtä. Elokuu on ollut mahtavan kiireinen ja ihanan inspiroiva. Olen saanut tehdä sopivassa suhteessa kuvauksia, meikkikursseja, kukkia, ihan niitä tavallisia asiakkaita eli meikkauksia ja kampauksia sekä hiustenleikkauksia -ja värjäyksia. Niin siistiä.

Eilen kuvattiin Häät -lehden muotijuttua, jonka teemana oli kauneus ja kukat. Sain kunnian vastata meikistä, tukasta ja kukista. Voi että, en meinaa pysyä pöksyissäni kun haluaisin niin jo näyttää kaikki ihanuudet joita kuvasimme upean Laura mallimme kanssa. Kuvaajana toimi Ofer Amir ja tyylistä vastasi lehden päätoimittaja Sari Yli-Salomäki. Kuvan puku on Katri Niskasen hääpukumallistosta. 

 

Lehti ilmestyy lokakuussa, joten stay tuned! Ihan intona täällä jo odottelen että saan näyttää teille kuvia ja ihania häälookkeja.

Onko täällä tulevia morsiamia? Millaisia ajatuksia tai toiveita teillä olisi häihin liittyen? Mietityttääkö häämeikin pysyvyys, onko kysymyksia kampauksista tms? Kertokaa ja me vastaamme parhaamme mukaan.

Kommentoi