Hei Curly Girl!

Tuotteet saatu.

Milloin viimeksi pesit hiukset syväpuhdistavalla shampoolla?

Suosittelisin syväpuhdistavan tuotteen käyttöä noin pari kertaa kuussa. Tehokas mutta hellävarainen pesu poistaa hiuksista muotoilutuotteiden jäämät, kirkastaa hiusväriä ja poistaa uimahallin vedestä hiuksiin tarttuvaa klooria. Sen käyttö sopii aivan kaikille.

Kotimainen Herbina on tarttunut Curly Girl -metodiin ja kertoo selkeästi nettisivuillaan, mitkä heidän tuotteistaan toimivat kiharaan tukkaan, kun halutaan välttää sulfaatteja ja saada hiukset kihartumaan luonnostaan. Aivan mahtavaa edistyneisyyttä, mega pisteet tälle kotimaiselle brändille!

Herbina Syväpuhdistava Shampoo puhdistaa, tuuheuttaa ja vahvistaa hiuksia.

Herbina Syväkosteuttava Hoitoaine  on myös oiva Curly Girl -tuote. Toki se sopii muillekin, mutta toimii myös mahtavana kiharan herättäjänä. Tuotetta voi suihkuttaa kutreihin päivittäin. Se kosteuttaa tehokkaasti ja antaa ihanasti kiiltoa hiuksille. Tuotteen kerrotaan sopivan myös hiusnaamioksi, jolloin sitä pumpataan ensin kädelle ja levitetään sitten kauttaaltaan hiuksiin tai vaikka vaan latvoihin, ja annetaan vaikuttaa noin 5min.

Erinomaiset tuotteet, jotka sopivat jokaiselle kukkarolle ja oikeasti toimivat! Ihanan näköiset pakkaukset sopivat myös mahtavasti mökkituliaisiksi tai vaikka juhannus pakettiin.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *