Hellitään hipiää

Huumaannuin, kun sain testiin Treet Traditions Relaxing Chakra -tuotelinjan Body Creamin ja Body Sugar Scrubin. Mikä tuoksu, miten kaunis pakkaus, miten ihana tarina tuotteiden takana! Kerron lisää.

Sarjan ajatus on, että tuotteet perustuvat vanhoihin hyvinvointitraditiohin, jotka periytyvät sukupolvelta toiselle, jotta ne eivät unohdu tai katoa. Näissä purkeissa komeilee ihanan mummon naama ja hän muistuttaa minua siitä, että jo sukupolvien ajan, naiset ovat hoitaneet ihoaan mm. eteeristen öljyjen avulla.

Relaxing Chakran tuoteet perustuvat pohjoisiin ja aasialaisen vartalonhoidon perinteisiin. Täytäläinen vartalovoi levittyy iholle hyvin ja on koostumukseltaan pehmeä ja ihoon ihanan helposti imeytyvä. Tuoksu tuntuu aluksi vähän voimakkaalta, lähinnä purkissa, mutta iholla se pehmenee ja muuttuu kuin osaksi oman ihon tuoksua. 

 

Tuotteet eivät sisällä natriumlauryylisulfaattia (SLS), natriumlauryylieetterisulfaattia (SLES), parabeeneja, silikoneja, mikromuoveja eikä mineraaliöljyjä. 90 % luonnonraaka-aineita sisältämä sarja sopii myös vegaaneille. Pakkaukset ovat kierrätettäviä, joka pitäisi tänäpäivänä ollakin jo itsestäänselvyys.

Näihin kannattaa todellakin tutustua. Pakkaukset näyttävät niin herkullisilta, että ne ovat myös kivoja tuliaisia tai lahjoja rakkaille.

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.