Hius -ja vaatekriisini pelastus

Juhlimme viime viikonloppuna ystäväni nelikymppisiä ja läksiäisiä.

Juhliin lähtö on nykyään erilaista, näin kahden lapsen äitinä. Enää ei ehdi viikolla kokeilla mekkoja ennakkoon ja miettiä millaista juhlalookkia sitä haluaisi itselleen tehdä. Usein pari tuntia ennen bileiden alkamista painun kiireellä suihkuun, föönaan tukan ja teen meikin, sitten paniikissa tsekkaan mekot läpi ja laitan päälleni sen varman valinnan, joka on ennenkin näyttänyt kivalle. Näin ne ajat muuttuu..

No, yritin ehtiä viikolla leikkauttamaan vähän liian pitkää otsistani, mutta rakkaan kampaajani tarjoamat ajat eivät osuneet aikatauluuni. Mekko jonka valitsin on sellainen "ihan kiva", jota voisin enemmän käyttää töissä, mutta sen värit sopivat juhlan teemaan, joten valitsin sen. Meikkiä en ehtinyt miettiä sen kummemmin, joten tein isot viirut silmiin ja punasin huuleni. That´s it - ajattelin, kunnes tajusin lookin olevan jotenkin liian arkinen.

 

Tittididii ja tadaa - kaivoin kukat esille, ja tekaisin nopeasti ( kukkaopiskelija tässä moi! ) itselleni hiuksiin pannan, joka mielestäni pelasti kaiken! Tylsän tukan ja vähän liian arkisen vaatteen. Joskus näinkin pienellä yksityiskohdalla voi taikoa juhlatyylistä kivemman ja hauskemman. Vitsit, olin niin tyytyväinen sitten juhliin lähtiessä kaikkeen, että unohdin jopa korvikset kylppärin pöydälle :-)

 

 

Ihanaa viikonloppua teille! Mitä aiotte tehdä? Juhlia vai nautiskella viikonlopusta kotisohvalla? Minä aion ainakin tehdä kasvoilleni kuorinnan ja naamion, lakata kynnet ja lukea tenttiin. Siinäpä sitä yhdelle viikonlopulle puuhaa onkin.

 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihana idea!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.