Hiusten kasvattaja hyötyy päänahan tehohoidosta

Postauksen tuotteet ja hiusten tehohoito kampaamossa saatu.

Vein hiukseni eli kesäreuhkani kahdesti kampaajalle pari viikkoa sitten. Jotain tartti todellakin tehdä.

Päädyin pätkäisemään pituuksista reilusti ja lupaamaan jälleen kerran itselleni pyhästi pitää tästedes parempaa huolta hiuksistani. Aloitin prosessin käymällä  Kerasilk Revitalize -tehohoidossa City Hair-kampaamossa, jossa keskustelin kampaaja Nooran kanssa päänahan kunnon merkityksestä hiusten hyvinvointiin.

Ikääntyminen näkyy myös hiusten ja päänahan kunnossa. Tähän asti hoitotuotteissa on keskitytty todella vähän päänahan ongelmiin, vaikka hoitamalla pohjaa saadaan kuten iholla myös hiustenhoidossa parhaat tulokset.

Kerasilk Revitalize on elvyttävä hoitolinja päänahalle ja hiuksille.  Revitalize on paitsi kokonainen kotihoitosarja, myös kampaamoista saatava hoitopalvelu. Sain testata sekä tuotteet että hoidon.

Stressi, saasteet, lämpötilanvaihtelut, käsittelyt, muotoilutuotteiden jäämät ja uv-säteily vaikuttavat kaikki heikentävästi päänahan kuntoon ja ikäännyttävät sitä ennenaikaisesti. En ollut tullut ajatelleeksi noita kaikkia pohtiessani syitä hiusten viimeaikaiseen heikohkoon kuntoon ja käsiteltävyyteen. Päänahka tuntui rasvoittuvan entistä nopeammin, hiukset kuivuivat latvoista ja toisaalta sitten lässähtivät latteiksi pian muotoilun jälkeen. Olin myös huomannut hiusteni ohentuneen merkittävästi muutaman viime vuoden aikana.

 

Ratkaisu löytyy yllättävästä tuotteesta. Päänahan kuorinta on ollut itselleni mullistava löytö! Ennen shampoopesua tehtävä kuorinta syväpuhdistaa päänahan, poistaa ylimääräistä seebumia ja muotoituotteiden jäämiä, elvyttää päänahkaa ja valmistaa hiukset pesua varten.

Ennen kuorinnan löytämistä olen tehnyt shampoolla vaahdotuksen kahdesti saadakseni hiukset kunnolla puhtaiksi. Tämä taas on omalta osaltaan kuivattanut latvoja.

Cityhair-liikkeen Noora kehotti kuorimaan päänahan noin kerran viikossa ja pesemään toisen kerran normaalisti. Hoitorituaalin kolmannen vaiheen, shampoopesun jälkeisen päänahan tasapainottamisen Rebalancing Scalp Foundation-suihkeella skippaan usein kyllä kotona vaikutusajan takia. Sen sijaan olen muistanut käyttää päänahkaa kosteuttavaa Nourishing Serum-seerumia säännöllisesti.

Valitettavasti kampaamohoidossa isossa roolissa olevaa päänahan hierontaa ei ole tarjolla kotispa´ssa.

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *