Hoitolahoidon lisäarvo

Kasvohoito saatu

Olen viime aikoina ollut melko vannoutunut esteettisten kauneushoitojen kannattaja, ts. olen kaivannut ihoni ammattimaiselta hoidolta mielummin tehoja kuin hemmottelua, sillä minulla on tuotteet ja taito tehdä kuorinnat, naamiot ym. itse kotona.

Pääsin viime viikolla kuitenkin niin ihanaan kasvohoitoon, että rentouduin miniloman verran.
Susanne Wiro teki minulle kosteuttavan ja rauhoittavan Ekopharma -kasvohoidon SW Day Spa -hoitolassaan Töölössä. Ekopharma-tuotteet ovat suomalaista, sertifioitua luonnonkosmetiikkaa ja tuotteissa hyödynnetään mm. kotimaisia marjoja.

Sarja ja tuotteet ovat itselleni hyvinkin tuttuja ja monista luonnonkosmetiikan tuotteista poiketen sopivat rosacea-iholleni todella hyvin. Susanne käytti minulle räätälöimässään hoidossa eniten rauhoittavan Herukka-hoitolinjan tuotteita.

Kasvohoito kesti noin tunnin ja tuona aikana kasvojeni iho puhdistettiin, kuorittiin, kosteutettiin ja hierottiin. Susannen kasvohieronta on aivan omaa luokkaansa ja tämä olikin mielestäni koko hoidon paras osa. Tässäpä tullaan postaukseni varsinaiseen aiheeseen, eli miksi mennä kasvohoitoon, kun ”samat jutut” voi tehdä kotona itse?

  • ylellinen ja rauhallinen ympäristö
  • kiireettömyys
  • hemmottelu ja oma aika
  • kosketuksen voima

Olen tänä syksynä panostanut itseni hoitamiseen. Ostanut vähemmän materiaa, syönyt vähemmän ravintoloissa, mutta joogannut ja hemmotellut itseäni muuten. Susannen tekemän kasvohoidon jälkeen tuntui siltä että olisin leijunut ilmassa vailla murheita.

Havahduin viime viikolla myös oivallukseen, että krooninen matkakuumeeni on poissa. Parasta on arki kotona, pienin luksusmaustein.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *