Huikea by Raili meikkisarja

Tuotteet saatu.

Kyllä me Meikkipäät olemme ylpeitä ja onnellisia Raili Hulkkosesta. Luotto By Raili -meikkisarjaan oli jo ennakkoon kova. Tunne oli vahva että tämä sarja tulee olemaan meidän ammattilastenkin mieleen, mutta toki meitä jännitti ottaa nämä tuotteet käyttöön.

Meikkipohja on jokaisen ammattimeikkaajan taidonnäyte, joka vaatii laadukkaat työkalut ja tuotteet rautaisen ammattitaidon lisäksi. Ilman omaa tekniikkaa ja tarkkaan valittuja pohjustustuotteita emme olisi tässä missä olemme. Unelma-ammatissamme.

Kiitos Raili tästä aivan huikeasta sarjasta!

Pro Glow Perfecting Foundation meikkivoide on niin hyvä, että se kiilasi välittömästi jo ensimmäisen kokeilukerran jälkeen kärkikaartiin. Omaan meikkipussiini tuote jäi heti. Ensimmäisellä kerralla meikkivoiteesta tuli fiilis, että meikkipohjasta tulee todella kevyt. Ajattelin että tuote tuntuu ihanalle, kuin kosteuskylvylle iholla, mutta sen peittävyys ei tule riittämään punoittavalle iholleni. Kun levitin tuotteen käsin, sen koostumus alkoi pikkuhiljaa muuttua mattapintaisemmaksi, mutta silti niin ihanan kuultavaksi. Sen peittävyys on täydellinen eikä se kaipaa päälle sen kummemmin puuteria. Iho on hehkuva, läpikuultava, eikä meikki kasaudu kuiviin kohtiin tai juonteisiin.

En voi oikeastaan käsittää, että itselläni on aina ollut super vaikeaa löytää sitä täydellistä meikkivoidetta ja nyt se on tässä. Ja miten ihanaa on, että se on juuri Raili Hulkkosen kehittämä. Kotimainen tuote, suomalaisen huippuosaajan käsialaa. Mykistävää.

Sarjasta löytyy myös super hyvä Primer, Brightener ja Cream Blush sekä muita hyviä tuotteita. Mutta meikkivoide on suurimman hehkutuksen arvoinen.

Meikkipäät suosittelee. Isolla sydämellä.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *