Huippuduo kevään aurinkopäiviin

Kun kevät on vihdoin täällä ja ulkoilu lisääntyy, on aika kiinnittää huomiota ihon suojaamiseen auringolta. Sen lisäksi että aurinko vanhentaa ihoa, se myös paljastaa armotta paksun ja/tai väärän sävyisen kasvomeikin.

En halua käyttää erikseen aurinkosuoja- ja meikkivoidetta, vaan valitsen tuotteen jossa on sekä sävy että aurinkosuoja. Kesäisin jo hiukan päivettyneenä käytän sävyllisiä kunnon aurinkosuojan sisältäviä BB-voiteita, mutta tähän kaikkein kalpeimpaan vuodenaikaan saatavilla olevat sävyt ovat  armotta liian tummia.

Löysin mahtavan tuotteen vaaleimpaan aikaan käytettäväksi, nimittäin Avène Sun B-protect  -heleyttävän aurinkovoiteen, jossa sävy on mikrokapseloitu koostumukseen ja mukautuu täydellisesti ihon väriin. Voiteessa on erittäin korkea suoja auringon haitallisia säteitä (sekä UVA että UVB) vastaan.

Aurinkovoiteen lisäksi käytän toista aurinkovoideuutuutta, Lieracin silmienympärysiholle tarkoitettua peitevoidetta, jossa suojakerroin 50. Peitevoiteen sävy on täydellinen, ja se peittää tummat silmänaluset. Käytän sitä myös muualla kasvoilla tavallisen peitevoiteen tapaan, kuten nenänpielissä ja poskien iholla. Erinomainen tuote myös huulimeikin alla.

Näillä kahdella tuotteella syntyy täydellinen ulkoilupäivän pohjameikki kasvoille. Ei liian paksu, eikä näkyvä, vain hiukan tasoitettu  iho ja hyvin suojaava meikki.

Tuotteet saatu.

kauneus iho
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *