Huipputuote kulmille

Kulmakarvat. Nuo kasvojen kehykset ja kulmakivet. Kulmat ovat tämän päivän meikissä ”se juttu” ja välillä tuntuu, että ne saavat jopa liikaa huomiota. Siksi ammattilaisena kannatan tietynlaista luonnollisuutta, pehmeyttä ja ylipäätään kokonaisuuteen sopivuutta. Liian piirretyt tai täydelliset kulmat saavat minulta miinuspisteitä. Olen kai hieman vanhanaikainen tässä suhteessa.

1723783_1450686811903249_933496978_n.jpg

Hihkuin lähes onnesta kun parin testauskerran jälkeen tajusin, että olen löytänyt aivan täydellisen tuotteen kulmilleni, juuri nyt tähän tukkatyyliin -ja väriin sopivaksi. Tykkään käyttää tuotetta myös asiakkailleni, sillä se on vedenkestävä. Kulmameikki pysyy vaikka iho lämpiäisikin päivän mittaan.

Christian Dior Diorshow Brow Chalk on voidemainen kulmakynä. Se on melko paksu, ja sitä voi käyttää monella tapaa.

Aluksi piirsin sillä pieniä karvoja omien kulmieni sekaan. Sitten testasin puikkomaista kynää niin, että piirsin leveämpää viivaa, jonka harjasin pehmeäksi erillisellä kulmaharjalla. Lopullinen tekniikkani on hioutunut niin, että käytän viistoa kulmakarvasivellintä, jolla otan väriä kynästä ja meikkaan kulmani, kuten tekisin puuterimaisella värillä. Näin lopputulos on sopivan syvä, mutta silti luonnollinen. Pystyn myös tällä tekniikalla lisäämään väriä parhaiten kulmien keskikohtaan ja tekemään niihin kolmiulotteisuutta, joka on kulmien muotoilun A ja O.

Dior-Fall-2016-Skyline-Makeupe-Collection-Diorshow-Brow-Chalk.jpg

Kynässä on kolme tosi hyvää sävyä. Pitkästä aikaa kulmakarvatuote, joka todella toimii. Oujee!

Tuote saatu testiin. Piirroskuva Pinterest.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *