Ihanin meikkivoide ikinä!

Me Meikkipäät pääsimme testaamaan uusia Sensai -meikkivoiteita jo puoli vuotta ennen kun ne saapuivat kauppoihin. Saimme kokeilla tuotteita rauhassa ja tutustua koostumuksiin huolella, katsoa miten eri ihotyypit reagoivat ja meikata niillä eri-ikäisiä asiaita. Rakkaus ei syntynyt ensi kosketuksella, mutta hitaasti ja varmasti me molemmat, Laura ja minä, ihastuimme ikihyviksi. Meikkasimme pressipäivänä kauneustoimittajia näillä tuotteilla ja vakuutuimme entisestään.

Nykyään meikkipakkimme vakiokalustoon kuuluu Sensai Glowing Base- meikinpohjustusvoide sekä  Sensai Luminous Sheer Foundation -ultra ohut meikkivoide. Nämä kaksikko on sellainen setti, että oksat pois! Ihanista ihanin pohja syntyy näillä. 

Meikipohjustusvoiteen ansioista ihosta tulee hehkuva, raikkaan näköinen ja sileän tuntuinen. Ohut meikkivoide peittää aivan käsittämättömän hyvin ja on kuin toinen iho. Meikkivoiteessa on mukana silkkipuuteria, eli puuteria ei juurikaan tarvitse laittaa. Asiakkaat kysyvät aina kun pohja on tehty, mitä iholle on laitettu kun se on niin upean näköinen ja ihanan tuntuinen. Paras kiitos meikkaajalle.

Se että meikki ei tunnu iholla, on mielestäni meikkivoiteessa parasta. Tasainen, huoliteltu mutta ei liian meikatun näköinen iho on minun makuuni kaunein meikkipohja. Tässä sellainen kombo joihin Meikkipäät luottavat. Lämmin suositus!

Tuotteet saatu.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.