Ihonhoitoa isille

Miehet tykkäävät hoitaa ihoaan, mutta ovat edelleen vähän huonoja ostamaan itselleen ihonhoitotuotteita. Ihan yhtä lailla miesten kuin naisten mielestä hyvin puhdistettu ja kosteutettu iho tuntuu paremmalle kuin kuiva koppura. 

Mielestäni isänpäiväksi on aina vaikea keksiä lahjoja! Hyötylahjat ovat niitä parhaita, samoin kuin elämykset ja teot. 

Meidän perheen paketista löytyy tänä sunnuntaina The Body Shop for Men sarjan tuotteita. Energisin Moisturiser kosteusvoide kasvoille sopii käytettäväksi aamuin illoin. Se jättää mattaisen pinnan iholle ja imeytyy nopeasti. Guaranaa ja kahvia sisältävä voide virkistää ihoa ja saa sen näyttämään energiseltä. Samaan pakettiin pakkaan myös Softening Shaving Cream parranajovoiteen ja Conditioning Beard Oil partaöljyn.

Neutrogena sarjasta löytyy myös miehille sopivat puhdistustuotteet, jotka voi laittaa vaikka suoraan suihkuun käytettäviksi. Visibly Clear pore & shine daily wash geelimäinen pursari on kuin saippua, mutta paremmilla ominaisuuksilla. Saman sarjan in-shower mask on nopea tuote, joka tehoaa hetkessä. Minuutin vaikutusaika, pieni kuorinta ja tuote on valmis poishuuhdeltavaksi.  

Tähän settiin lisäksi lapset piirtävät vielä kortin, sitten isille tehdään luksus aamupala ja annetaan nukkua pitkään. 

Ihanaa viikonloppua kaikille!

Kommentoi