Kädet kuntoon

Syksy saapui ja ainakin minä huomaan, että kädet kuivuvat korpuiksi kesän jälkeen. On pakko alkaa tehdä hoitotoimenpiteitä, ennenkuin iho näyttää kalansuomuiselta ja rutikuivalta. Olen myös aloittanut opinnot Mäntsälän Puutarha-alan oppilaitoksessa kukkapuolella, ja koska käsiä tulee pestyä entistäkin enemmän, iho todellakin kuivuu. Nyt on toimittava!

IMG_6534.JPG

Sain testattavaksi Kocostar 5 Finger Nail Pack -naamiot. Nyt ei enää helpommaksi voi kynsinauhojen, käsien ja sormenpäiden hoitamista tehdä. Jokaisen sormenpään päälle asetetaan oma naamiopussi ja annetaan vaikuttaa 15 minuuttia. Samalla voi katsella telkkaria tai lukea lehtiä, tai päntätä kasvien nimiä, kuten minä teen 🙂

Nämä pussit on myös erityisen kätevää pakata matkalle mukaan. Voit istua vaikka bussissa tai lentokoneessa sormet naamioissa, ja ottaa pienet nokoset samalla. Ah, miten helppoa.

Kosteuttavat naamiot maksavat vain 3,90 € paketti, joten suosittelen todellakin testaamaan. Itse jäin akuutisti koukkuun kerrasta ja aion jatkaa hoitamista vastedeskin!

Tuotteet saatu.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *