Kauniit ja toimivat kampaustuotteet

P9230550.jpg

Tiedättekö kun joskus joku brändi on vain iskostunut päähän väärin?

No esim. vaikkapa Keune. Keunesta tulee itselleni ensimmäisenä mieleen beigen ruskealla teipatut pikkukampaamot 80-luvulta. Ei mitään käsitystä mistä tämä kumpuaa, ja koko juttu naurattaa. 

Kuvan purkit sen sijaan ovat aivan tätä päivää. Selkeät, graafiset ja vain hienot. Meikkipäät saivat testiin Keune Blend -hiustenmuotoilutuotteita, joista testasimme Fixing Spray -hiuskiinnettä, Prep Spray -pohjustussuihketta, Gloss Spray -kiiltosuihketta ja Volume Powder -hiuspuuteria.

P9230556.jpg

Blend Fixing Spray antaa kunnon tuen, mutta ei tee hiuksista korppukypärää. Pidin myös tuoksusta, joka ei ole liian imelä eikä voimakas.

Blend Prep Spray Näistä suosikkini! Ihan mahtava tuote, joka ei tunnu hiuksissa miltään, ja tekee silti paljon. Täydellinen esim. muotoilurautojen alle, suojaa hiusta kuumuudelta, mutta ei kinnaa. Riia Meikkipääkin ihastui tähän.

Blend Gloss Spray Tällä tulee ihan mieletön kiilto! Siis kunnon peili. Virkistävää kaiken matan keskellä.

Blend Volume Powder antaa nimensä mukaisesti tuuheutta tukkaan. Hieno mattaefekti ja uudelleenmuovautuvuus. Loistava letitykseen.

P9230562.jpg

Summa summarum: kaikki olivat hyviä, Prep Spray jotain todella uutta ja hienoa! Jää vakkariksi Meikkipäiden hiuspakkiin.

Tuotteet saatu testiin.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *