Käynti vauvan öljypullolla kannatti

Kuten moni ehkä muistaa, olen viimeaikoina etsinyt silmämeikinpoistoainetta, joka todella poistaisi tuhdimmankin meikin ja säänkestävän mascaran. Montaa olen kokeillut, tykästynytkin, mutta sitten loppujen lopuksi taas aamulla herännyt ne kuuluisat pandat silmien alla. Masentavaa.

Mutta sitten, tadaa! Ensin lainasin vauvaltani vähän baby oilia kuiville säärilleni. Seuraavana iltana katsoin taas pulloa ja muistin, että olen usein opastanut asiakkailleni sen olevan loistava meikinpoistoon ja silmämeikin puhdistukseen. En kuitenkaan ollut sitä itse koskaan siihen kokeillut, jostain ihmeen syystä. Päätin tehdä testin.

IMG_5486.JPG

Pyörittelin öljyä ( yksi silmä kerrallaan ) luomilla ja pyyhin kostealla vanulla meikit pois. Toistin saman vielä uudestaan ja pyyhin taas. Poistin vielä meikin kasvoiltani samalla tekniikalla, eli kaadoin pienen määrän öljyä kämmeniini, sivelin sitä iholla ja pyyhin sitten kostealla vanulla meikit pois. Huuhtelin kasvot ja käytin kasvoveden normaalisti iholle ennen yövoiteen levittämistä.

Iho tuntui ihanalle! Ja mikä parasta, ei pandoja aamulla!!!

Nyt olen jo siinä pisteessä, että vauvani Sophie la Girafe Baby Oil on siirtynyt minun kosmetiikkahyllylleni, ja suuntaan huomenna kauppaan ostamaan minilleni uuden. 

Tässä tuote joka todella toimii. Omaani käytän nyt vartalolle ja meikinpoistoon. Vauvani käyttää samaa tuotetta kylpyöljynä, vartalolle kuiviin kohtiin ja päänahkaan poistamaan karstaa.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *