Kesä tulee ja kaula-aukot suurenee..

Kuten kaikki varmasti tiedämme, kaula paljastaa iän merkit. Olen aina levittänyt voiteet ja seerumit kasvojen lisäksi myös kaulalle ja decolleteelle, mutta hetki sitten huomasin, ettei se enää pelkästään riitä. Oli aika ottaa järeämmät aseet käyttöön. Huh. 

 

Kaulan iho näyttää helposti veltolle kun ikää alkaa tulla mittariin, rypyt paljastuvat ja pientä helttaakin saattaa leuan alle ilmaantua. Päätin olla asiasta sen kummemmin hysterisoimatta ja hankin itselleni kauniin purkin ja tietysti myös aivan ihanan tuntuisen Sensai Cellular Perfomance Throat and Bust Lifting Effect voiteen. Tuote on koostumukseltaan geelimäinen, se levittyy iholle kuin unelma ja tekee välittömästi napakan tunteen. Ja se jos jokin tuntuu upealle!

Olen nyt käyttänyt voidetta kolmisen viikkoa aamuin illoin ja iho tuntuu kyllä hyvälle. Uskon että isommat muutoksen merkit kaulan iholla ilmenevät vasta kun olen käyttänyt voidetta purkin tai kaksi, mutta huomaisin ehkä eron jos nyt jättäisin voiteen pois. Ja en siis todellakaan aio tehdä sitä. 

Tämä kaula -ja rintavoide on erinomainen myös niille naisille, jotka ovat ruskettaneet, tai kuten minä, palaneet auringossa useita kertoja rinnasta. Aurinko on jättänyt merkkinsä iholleni ja avonaiset kaula-aukot paljastavat totuuden välittömästi. Nyt on siis hyvä aika alkaa hoitamaan kaulaa, koska kesä on täällä ihan kohta. Ihanaa.

Ikääni olen erinomaisen tyytyväinen, on mahtavaa olla aikuinen nainen mutta mieleltään niin nuori! Ja onneksi kosmetiikka on apunamme, sillä se jos jokin tekee naiselle vielä ylellisemmän ja erinomaisemman olon.

 

Kun on rasvannut itsensä ihanan tuoksuisilla voiteilla päästä varpaisiin, on olo kertakaikkisen kiva. 

 

 

1557343.jpeg

Kuva poimittu netistä. Tuote saatu maahantuojalta blogin kautta.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *