Kesän tärkeimmät pikkuputelit

Kunnon helteitä vielä odotellaan, mutta vinkkaan nyt jo muutaman huipputuotteen kesäkassissa mukana pidettäväksi. 

Elizabeth Arden Miracle Hydrating Mist on kauneussuihkeiden aatelia. Täydellinen, ei liian vesimäinen koostumus. Freesaa ihanasti kuumana päivänä. Saman merkin aurinkostikki on kunnon jytkyä tavaraa, joka antaa tehosuojan akuuttiin porotustilanteeseen. Kun ainakin itselleni käy aina niin, etten muka ennätä rasvailla kotona ja huomaan yhtäkkiä kesken terassilounaan vähintään nenänpään, olkapäiden ja decolteen kaipaavan pikaisesti aurinkosuojaa. Näppärä puikko kulkee pikkulaukussakin mukana.

Compeed -rakonestopuikko. Monikin on kehunut tätä huippuhyväksi reisihinkkausongelmaan. Olin vähän skeptinen, mutta testasin Välimeren helteissä. TOIMII!!!! Ihan huikea tunne, ei enää hiostavia pyöräilyshortsi/bokserialkkariviritelmiä, jes.

Kesien kestosuosikki on Dr. Hauschkan silkkipuuteri. Toimii raikastamaan oloa ympäri kehoa. Yllättävän hyvä myös kuivashampoona.

Tuotteet saatu.

Kommentit

Mahdoton Nainen

No hemmetti, mä oon yrittänyt etsiä koko alkukesän ratkaisua chub rubiin, enkä tajunnut että mahdollinen pelastaja istuukin jo kaapissani :D Pitääpä kokeilla tota Compeedia muuallekin ku jalkateriin jos tulis vaan joku lämmin päivä.

Kommentoi