Kevät tuli - uudet ja vanhat lempparit käyttöön

Nyt se vihdoin saapui kunnolla, kevät nimittäin. Huomaan iän myötä auringonvalon merkityksen kasvavan, ja olenkin viime päivinä suorastaan imenyt aurinkoenergiaa itseeni. Ulkoillessa käytän nykyisin aina suojakertoimia, vähintään spf30 on käytössä läpi vuoden. Kevätauringon viimein saavuttua vaihdoin meikkivoiteen La Roche-Posay -sarjan Antehelios-linjan sävylliseen suojavoiteeseen (spf50+) Tässä on melko tuhti, mutta hyvin levittyvä koostumus. Ja todella herkästi palava ihoni ei ollut esim. kolmen tunnin auringossa istuskelusta moksiskaan tämä kasvoilla.

Ehkä vaikusta on myös nyt muutaman viikon käytössä taas olleilla aurinkokapseleilla. Lierac Sunissime -kapselit sisältävät mm. porkkanaöljyä sekä betakarotenia punaisesta levästä.

Vaihdoin Riia Meikkipään vinkistä ripsivärin taas vanhaan tuttuun Sensai 38:iin, kun vedenkestävätkään maskarat eivät tuntuneet pysyvän vuotamaan äityneissä silmissä kauniisti koko päivää. Jos muuten allergiat alkavat nostaa päätään, kannattaa käydä lukemassa muutaman kevään takainen postaukseni aiheesta.

Ihanaa keväistä keskiviikkoa kaikille!

Tuotteet saatu.

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.