Kimalluskausi

Mieheni oli työmatkalla Floridassa ja toi Sephorasta tuliaiseksi meikkipakkiini mm. uusia joulukauden luomiväripaletteja. Ilahdun muutenkin aina eri sarjojen joulupakkauksista, sillä niissä on yleensä loistava hinta-laatusuhde ja ylimääräisiä tuotteita.

Innostuin heti testaamaan itselleni todella kimaltavia luomivärejä ja laitoin someen postauksen, jonka jälkeen inboxini räjähti pikkujoulumeikkivarauksista. Kävi ilmi että kaikki haluavat nyt glittermeikin juhliin.Eikä ihme, onhan glittermeikki nyt tosi in! Mm. Vappu Pimiällä oli viime sunnuntain Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa todella upea kultainen silmämeikki.

Jos mietit voimakkaasti kimmeltävää silmämeikkiä, kannattaa huomioida seuraavat seikat:

  • Silmämeikki kannattaa tehdä ennen kasvomeikkiä
  • Silmänalusihon voi suojata vaikka hydrogeelinaamioilla, näin mahdollisesti varisevat kimalteet eivät jymähdä kasvoille ja naamio freesaa muutenkin ihon ennen juhlameikkiä.
  • Glitterluomivärit täytyy aina kiinnittää ”glitter gluella”
  • Parhaiten kimallukset irtoavat öljymäisillä tuotteilla ja tuplaputsauksella
  • Kimaltava silmämeikki on itsessään jo näyttävä, joten muun lookin voi pitää simppelinä.
  • Sävyistä kulta on ”huomaamattomin” ja hillityin, kylmät kimallukset näkyvät voimakkaampina.

Sain nämä tuliaisina:

Too Faced Christmas Cookie House Party -setin, joka sisältää suuren luomiväripaletin matta- ja helmiäissävyjä, pienen todella kimaltavia glitterluomivärejä ja pari korostus- ja varjostusnappia sisältävän paletin, luomenpohjustusvoiteen, minimaskaran, mattahuulilakan  sekä kasvopaletin.

Tarte Winter Wonderglam -luomiväripaletin, jossa oli mukana minimaskara, rajausväri ja luomivärisivellin.

Tässä on mielettömän hieno musta paljettikansi. (Merkittävä seikka) Luomivärit ovat osin mattaisia, osin helmiäisiä ja osa todella glitterisiä. Monipuolinen setti.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *