Kosteussuihku iholle

Jos kärsit ihon kuivuudesta, on olemassa yksi apulainen ylitse muiden. Avene Thermal Spring Water Spray – terveyslähdevesisuihke kosteuttaa tehokkaasti, rauhoittaa ja lievittää tulehduksia.

Käytän itse tätä ihanuutta arjessa meikin päälle, viimeistelemään ihon ennen päivän töitä. Mutta se, minne pakkaan pikkupullon suihketta aina mukaan, on lentokone. Iho kuivuu lentäessä ihan hirveällä vauhdilla, vaikka kuinka yrittäisi juoda vettä lennon aikana. Suihkin tätä raikastusta koko perheen kasvojen iholle lennolla ja ah, tästä tosiaankin tykkää koko meidän jengi.

IMG_4036.JPG

 

Aurinkolomalla tuote on aivan loistava ennen aurinkovoiteiden levitystä, tai päivän paahteen jälkeen. Jos iho on palanut tai saanut liiaksi aurinkoa, veden rauhoittavat ominaisuudet pääsevät oikeuksiinsa. Myönnän, että suihkuttelin lomallamme tätä iltaisin koko kropalle, ihan vaan siksi että sen tuoma tunne on niin täydellisen raikas, ennen hotellin pehmeisiin lakanoihin pujahtamista.

IMG_4040.JPG

IMG_4038.JPG

IMG_4031.JPG

Tuotteella on myös Allergia ja astmaliiton Allergiatunnus, ja se sopii hyvin herkkähipiäisillekin loistavasti. Lähdevettä on saatavilla kolmea eri kokoa, 50ml, 150 ml ja 300 ml. 

I-H-A-N-A!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *