Kosteusvoide joka tasoittaa ihon värin ihanaksi

 

Olin viime viikolla Dr. Hauschkan pressipäivillä töissä meikkaajana. Pääsin testaamaan uutuuksia monenlaiselle iholle, joten sain todella hyvän kosketuksen tähänkin uuteen päivävoiteeseen.

 

Regenerating Day Cream - Uudistava Päivävoide tekee ihosta välittömästi raikkaan tuntuisen ja virkeän näköisen. Voiteessa on aavistus sävyä, joka tasoittaa ihon väriä aivan käsittämättömän paljon!

Tämä ei siis ole meikki, eli se soveltuu erinomaisesti kaikille, niillekin jotka eivät halua käyttää meikkivoidetta tai värillistä kosteusvoidetta. Voide levittyy iholle kuin mikä tahansa kosteusvoide, mutta tuo pieni aavistus sävyä tekee ihosta tasaisemman ja kauniimman näköisen. Tuote mukautuu jokaisen ihon väriin, olitpa sitten tumma tai vaalea. Suosittelen tätä kosteusvoidetta myös miehille, sillä sen tuoma virkistys kasvoille on varmasti myös miesten mieleen.

Päivävoide on kiinteyttävä on soveltuu erinomaisimmin +40 ikäisille.

Tästä tuli oitis minun viikonloppumeikkini, sporttituotteeni ja se voide, jonka laitan aina kun en halua laittaa meikkiä. Ja mikä parasta, käytän tämän saman voiteen myös meikin alla arkisin, eli se toimii moneen.

Aivan huippu! Suosittelen todella lämpimästi tutustumaan. Ja luonnonkosmetiikkaa, bonus sekin!

Kommentoi