Kuivan ihon pelastajat

Ihoni on tällä hetkellä rutikuiva. Olen ollut ihan pulassa mitä siihen laittaisin, sillä tehokkaat hoitovoiteet ovat tehneet iholleni poikkeuksellisesti näppyjä. Yleensä olen voinut käyttää hyvinkin elvyttäviä tuotteita, mutta nyt nahallani on toinen ääni kellossa. Ihoni janoaa kosteutta ja öljyä.

Sain testiin Clarins Hydra-Essentiel –sarjan seerumin ja erittäin kuivan ihon voiteen, sekä Santal kasvoöljyn. Olen nyt ravinnut ihoani näillä tuotteilla pari viikkoa aamuin illoin, ja pikkuhiljaa kuivuus alkaa helpottaa. Käytän aamuisin iholleni seerumin ja voiteen, illalla lisään niiden päälle vielä pisaran öljyä. Aikaisimmin olen aina käyttänyt öljyn sellaisenaan, mutta näin kolmen kombona käytettynä tuntuu että se on entistä tehokkaampi.

IMG_6843.JPG

 

IMG_6851.JPG

Olen myös alkanut kiinnittämään huomiota veden juontiin, sillä sillä jos jollain on merkitystä ihon kunnon kanssa. Aloitan aamuni puolella litralla vettä ja jatkan samaan tahtiin päivän mittaan. Kuljetan Lifefactoryn lasipulloa mukanani ja täytän aina kun olen juonut pullon tyhjäksi. Helposti tulee juotua 2-3 litraa kun muistaa vaan pitää pullon kädenulottuvilla koko ajan.

kauneus iho testit
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *