Kulmakarvojen värin päivitys

Kun muutama viikko sitten vaihdoin hiusvärini blondista brunetteen, meni samalla uusiksi myös kulmien meikkaus. Tämä on minulle tuttua, sillä olen kova vaihtamaan tukkaväriä, mutta painin aina saman ongelman kanssa kun muutos sitten tapahtuu. Punapäänä kulmakarvojen väri on ehkä vaikein löytää sopivaksi, mutta nytkin olen ollut vähän pihalla tämän tumma kanssa, kun edellisestä kerrasta tummana on kulunut vuosia.

Löysin kuitenkin onnekseni jostain meikkipussista vanhan luottotuotteeni Oriflame The One -kulmaväripaletinPaletin tummempi sävy toimii hyvin näinkin syvän ruskean pääni kanssa, mutta kaipaan kyllä lisäksi vieläkin syvempää sävyä, lähinnä tummentamaan kulmien keskikohtaa.

32031.png

Meikkaan siis ensin kulmat tuolla Oriflamen paletin tummemmalla sävyllä, ja lisään sitten kulmakarvan keskikohtaan ja loppuihin Dr. Hauschka 01 Luomiväripaletin melkein mustaa 04 Anthracite sävyä luomaan kolmiulotteisuutta kulmakarvoihini. 

eyeshadowpalette-01.jpg

Toimii!

Näissä molemmissa paleteissa parasta on, että ne sopivat hyvin sekä kulmien, että silmien meikkaamiseen. Molemmissa on nimittäin niin mahtavat, täysin mattapintaiset perussävyt, että nämä kun sujauttaa meikkipussiin, ei paljon muuta sinne tarvitsekaan. Paitsi jos mielii kirkkaampia värejä näiden kaveriksi.

Minulla tämäntyyppiset paletit kulkevat usein matkoilla mukana, koska on kivaa, että samalla tuotteella pystyy tekemään montaa eri asiaa.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *