Kuukauden tuote: Lierac Premium Supreme Mask kasvonaamio

Meillä Meikkipäillä on ollut tapana valita joka kuukausi tuote, joka ansaitsee erityismaininnan. Pohdimme valintaa aina yhdessä huolella, koska haluamme kuukauden tuotteen olevan todella hyvä.  Toivomme sen myös olevan sellainen, jonka voisimme kuvitella mahdollisimman monen meikkipussiin, ja ihon -tai hiustenhoitorutiineihin sopivaksi.

Meikkipäiden huhtikuun kuukauden tuote on Lierac Premium Supreme Mask nuorentava kasvonaamio.

Tämä maaginen naamio on jotain, mitä me kaikki aikuiset naiset olemme aina toivoneet ja odottaneet. Kasvonaamio on tuote, jonka toivoisi tekevän ihmeitä iholle, koska se on lisähankinta eikä siis aivan välttämätön jokanaisen ihonhoitorutiineissa. Toki on suotavaa, että meistä jokainen käyttäisi kuorintaa ja naamiota noin 1-2 kertaa viikossa, mutta ainakin itse myönnän, että teen ihoni perushoidon tosi huolellisesti ja tunnollisesti, mutta joskus vaan ei aika riitä enää muuhun.

PREMIUM_Masque_supreme_-_photo_echantillon_sachet-1.jpg

Mutta nyt…

Tulokset iholla olivat jo yhden käyttökerran jälkeen niin huomattavat, että haluaisin itse käyttää tätä ihanuutta monta kertaa viikossa, ja ehkä käytänkin. Huomasin nimittäin, että 

ihohuokoseni näyttivät pienemmiltä 

ihon väri parani 

iho näytti ja tuntui selkeästi kiinteämmältä 

 ihon kosteustasapaino parani

naamio heleytti ja raikasti ihoa 

Naamio sopii kaikille ihotyypeille ja on tosi nopea ja helppo käyttää. Se levitetään kasvoille ja kaulalle ja annetaan vaikuttaa 5-15 minuuttia. Ylimääräinen voide pyyhitään kasvopaperilla pois. Tämän jälkeen voikin vaan ihailla ja ihmetellä välittömästi nuorentunutta ihoaan. 

Ah! Meikkipäät ovat rakastuneet. 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *