Laatua kutreille kohtuuhinnalla

Tuotteet saatu.

Kotimainen Four Reasons  -sarja yllättää aina laadullaan ja hinnoillaan. Myös pakkaukset kolahtavat minuun yksinkertaisella tyylikkyydellään.

Uudistuneen sarjan tuotteet sopivat sekä ammattilaisen hiuspakkiin että kotikäyttöön itselle. Omat suosikkini sarjasta ovat tässä:

Root Booster tyvikohottaja on hyvän tuen antava tuote, joka sopii erinomaisesti suomitukalle. Hentojen hiusten kohotuksessa on tärkeää, ettei tukkatuote ole liian raskas ja painava, koska silloin vaikutus on päinvastainen. Tämä tyveen suihkutettava muotoilutuote tekee tukasta liikkuvan ja antaa mukavasti volyymia. Tuote on lämpöaktiivinen, se sopii siis niin föönauksen kuin kaikkien lämpölaitteiden kanssa käytettäväksi. Bonuksena tuote on vegaaninen ja pakkaus kierrätettävä. Mahtavaa!

Finishing Spray hiuskiinne kuuluu suosikkeihini siksi, että se on pitävä ja voimakkaan tuen antava lakka, mutta se harjautuu hiuksista tarvittaessa helposti pois. Tukka on siis uudelleen muotoiltavissa ja lakkaa voi kerrostaa halutessaan usemmankin kerran. Tämä on hyvä perus lakka, joka löytyy hiuspakistani aina. Sen tuoksu on huomaamaton mikä on mielestäni aina hyvä asia.

Sarjan kotimaisuus yllättää usein ihmiset, mutta on mielestäni aivan huikeaa että meillä on tällainen sarja joka osoittaa, että meillä tässä maassa osaamista ja taitoa kyllä riittää!  Tuotteita löytyy kaikille hiuslaaduille ja erilaisiin tyyleihin sopiviksi.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *