Laura Meikkipää 40 vee

Täällä sitä kirjoitellaan muina nelikymppisinä. Odotettu ja hiukan myös kauhisteltu päivä oli maanantaina ja pyöreitä vuosia juhlistettiin lauantaista alkaen. Olikin hauskaa juhlia kahtena eri päivänä, sillä muutkin heinäkuun lapset varmasti jakavat tuskani siitä, että aina iso osa kavereista ovat lomilla ja reissussa. Niinpä järjestin kahdet pienemmät juhlat, ja sain viettää aikaa tosi monen ihanan ystävän kanssa.

Lauantain olimme varanneet kokonaisuudessaan kavereille. Pikkumökkimme pihalla kävi iloinen pulputus ja puheensorina, kun teimme kukkaseppeleitä tyttöjen kesken. Kukaan ei ollut tehnyt tällaisia aiemmin, mutta hyvin onnistuttiin rautalangan ja yksinkertaisten ohjeiden avulla. Minua neuvoi Flowr:n Katri. Tarvittiin rautalankaa paria eri paksuutta sekä kukkateippiä, ensin käytettiin isompia vihreitä lehtiä ja lopuksi päälle kiinnitettiin kukat. Tosi kivaa puuhailua yhdessä. 

Me molemmat meikkipäät olemme kukkafaneja.

Kaikki seppeleiden kasvit noukittiin pikkumökin pihamaalta.

Aurinko helli juhlijoita

Fresita toimitti meille juhlajuomiksi raikasta uutuusmaku  Blueberry & Rasberryä sekä alkuperäistä mansikkajuomaa(*. Hauskat "drinkinkelluttajat" ovat Ombrellinosta, kuten myös kattaustarvikkeet, koristeet ja ilmapallot(*. Pienillä jutuilla, kuten juuri ilmapalloilla on iso vaikutus tunnelmaan. Aikuistenkin juhlissa voi vähän hassutella.

Alkoholiton kesäjuoma syntyi Raikastamon Iso karpalo-viinirypälemehusta (* mintunlehdistä ja kivennäisvedestä.

Lauantai-iltaa jatkettiin vielä grillaten ja saunoen yöhön saakka. Virallisen juhlapäivän otin iisisti ja vastaanotto kavereille oli vasta illalla. Aurinko paistoi silloinkin, täydellistä!

Ikimuistoiset juhlapäivät kyllä, kiitos myös kaikille lukijoille runsaista onnitteluista! 

(* tuotteet saatu.

Kommentit

Mira | Blinger shimmer -blogi (Ei varmistettu) https://blingershimmer.blogspot.fi/

Paljon onnea! :)

Laura Meikkipää

Voi kiitos ihana! ❤️

Kommentoi