LED -mask valohoidolla iho kuntoon

Olen aina ollut hyvin perinteisten kauneushoitojen ystävä. Rakastan pitkää kasvohierontaa ja tykkään käydä hyvässä jalkahoidossa. Silti huomaan usein pohtivani, onko minulla aikaa olla kahta tuntia kasvohoidossa? Ottaa siis aikaa ihan vaan itselleni. Oikeastaan tähän kuuluisi vastata kyllä, tietenkin otan sen ajan itselleni. Ikävä kyllä kahden pienen lapsen äitinä, yrittäjänä jolla on ainakin sata rautaa jatkuvasti tulessa, huomaan että hemmottelu aikani on todellakin kortilla.

Siksi olen nyt aivan myyty tähän testaamaani Led-Mask valohoitoon!

Skinmedin Anne totesi ihoni nähtyään, että se on tällä hetkellä hyvin ärtynyt ja punoittava. Yllätyksekseni ihollani on myös rosacea eli ruusufinni. POD eli perioraalidermatiitti on tuttu vaiva ihollani jo vuosikausien ajan, välillä se on ollut pitkään pois, välillä se taas vaivaa enemmän. Nyt olen huomannut sen olevan taas tosi ärsyttävän näköinen, mutta meikillä olen selvinnyt sen kanssa melko hyvin. Puhdistuksen jälkeen iho on ollut todella punainen ja jopa kutiseva.

Anne teki iholleni 4 x Led -Mask valohoitoa. Yksi hoitokerta kestää 20 minuuttia eikä itse hoito oikeastaan tunnu miltään. Ihan täydellistä on, että parissakymmenessä minuutissa olen saanut iholleni ihan huippu hoitoa, enkä tunne lainkaan huonoa omaatuntoa, että olisin viettänyt aikaani pitkään hoitolassa, tekemättä mitään ( tiedän, aivan älytön kela tämä!! ). Kävin hoidoissa kahden viikon ajan siis neljä kertaa, ja voin sanoa että ihoni on nyt aivan ihana!

Tässä alla olevassa kuvassa hoitoja on tehty 2 kertaa. Leuka on vielä hieman ärtyneen näköinen, mutta itse näen ihossani jo selkeitä muutoksia aiempaan.

Tuo mahtava hoito on tuonut iholleni hehkua, punoitus on hellittänyt ja POD ihan erinäköinen kuin ennen hoitoja. Se, että todelliset tulokset hoidosta näkyvät ihollani vasta muutaman viikon kuluttua, saa minut hypähtelemään onnesta, sillä ihoni on nyt jo aivan eri näköinen ja tuntuinen, kuin pari viikkoa sitten.

Led -mask valohoito parantaa ihon verenkiertoa, kosteuttaa, parantaa ihon väriä ja rakennetta, korjaa ja vahvistaa ihoa.

Olin mieheni avecina Jussi-gaalassa viime perjantaina. Alla kuva lookistani sekä kuva juhlien seuraavana aamuna itsestäni. En voisi olla onnellisempi, juhlaillan jälkeen peilistä näkyi heleä iho, eikä punoitus puskenut kevyen meikkipohjan läpi, kuten tähän asti on käynyt.

Kiitos Anne! Olet aivan huippu! 

Tulen jatkamaan ihoni ylläpitoa tällä hoidolla noin kerran kuussa. Uskon että se todellakin kannattaa! Suosittelen lämpimästi testaamaan Lediä ja ylipäätään Annen tekemää ihoanalyysiä. Tästä on loistavaa jatkaa ihonhoitoa kohti kevättä ja kesää!

kauneus iho
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *