Lomatunnelmia

Pitkään mietin voinko lähteä juuri nyt lomalle, onko rahaa, aikaa tai onko ajankohta muuten vaan sopiva. Olen tehnyt tänä vuonna todella paljon töitä ja pitänyt todella vähän lomaa. Kesä vierähti pääasiassa Olet mitä syöt -sarjan kuvauksissa, jossa tein Pippa Laukan meikki -ja hiuslookit kuvauksiin. Huomasin olevani melko uupunut, mutta kun kalenteri on täynnä, sitä vaan jotenkin jaksaa painaa täysillä. Onneksi tajusin ( ja mieheni myös <3 ) että nyt on oikea aika ottaa pieni irtiotto, ja käydä ystäväni kanssa hengittelemässä lomailmaa muutaman päivän ajan.

Pakkasin tunti ennen kentälle lähtöä hirveällä kiireellä, ja kuten arvata saattaa, aika monta asiaa jäi kotiin. Puhdistustuotteen ostin lentokentältä, kun omani jäi kylppärin kaappiin. Silmämeikinpoistoaine, hiusharja ja pinnejä ja pantoja löytyi onneksi paikallisesta supermarkestista samalla kun ostin vettä altaalle mukaan. Aurinkorasvat pakkasin mukaan ja niillä olenkin pärjännyt loistavasti. Ihanat Lierac Sunissime kasvoille tarkoitetut SPF 50 ja 30 kuuluvat luottotuotteisiini. Silmänympärysiholle käytän saman sarjan SPF 50 puikkoa, joka onkin osoittautunut täydelliseksi tuotteeksi.

Loman suurin toive oli uni. Olen toteuttanut suunnitelmaani täydellisesti ja nukkunut 8-9h yöunet joka yö.

Toinen toive oli päästä uimaan. Sekin on onnistunut. Sää ei ole suosinut ihan joka päivä, mutta silti olen pulahtanut altaaseen edes hetkeksi. Pelkkä valohoito tekee jo hyvää.

Palaan takaisin kotiin lasten ja mieheni luokse ihan pian – ihanaa. Loma on tehnyt enemmän kun hyvää. Olen levännyt ja unohtanut hetkeksi työt. Lapsia on tietenkin valtava ikävä, mutta kohta olemme taas koko perhe yhdessä.

Oman ajan tarpeen oivaltaminen oli tässä kohtaa järkevin teko aikoihin.  Joskus ihminen kaipaa vaan rauhaa ja ihan vaan hengittelyä. Nyt oli sen hetki. Ensi kerralla reissataan sitten taas koko perheen voimin.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *