Luonnollinen suihkurusketus ennen lomaa

 

Kävin vuosi sitten ensimmäistä kertaa ikinä suihkurusketuksessa, ja sehän meni muuten ihan hyvin, mutta unohdin jännityksessäni laittaa jalkoihin suojukset ja niinpä jouduin pari päivää kuorimaan ja raspailemaan pikimustia varpaitani ja jalkapohjiani.

Ihastuin kuitenkin suihkurusketukseen siinä määrin, että kävin tänäkin vuonna ennen reissua Vita Liberata -rusketuksessa. Nyt kun lämpö saapui meillekin näin ennätysaikaisin, ja kesävaatteilla on käyttöä, näyttävät erityisesti käsivarret ja sääret ilman pientä päivetystä hiukan olmeilta. Ja bikinit vasta olikin kiva laittaa päälle rusketuksen kanssa.

Vita Liberatan suihkurusketuksen voimakkuutta pääsee säätämään toki jo ennen toimenpidettä, mutta myös sen aikana. Merkin maahantuoja on täksi kesäksi kouluttanut erityisen tarkasti rusketuskikkoihin Vita Liberata Ambassador -hoitoloiden henkilökunnan. Itse en ollut tullut ajatelleeksi, että esim. lihaksia voi korostaa tai sääriä optisesti hoikentaa säätelemällä värin määrää iholla. (Totta kai, makes sense kun meikilläkin voi.)

Hyvin vaaleaihoiset pelkäävät monesti itseruskettavien käyttöä ja erityisesti suihkurusketusta liian tumman lopputuloksen takia. Vita Liberatalla löytyy myös aivan vaaleat sävyt. Saavutettu lopputulos ei ole koskaan likaisen tai tunkkaisen näköinen, sillä pigmentit heijastavat myös valoa ja luonnonraaka-aineet hoitavat ihoa.

Vita Liberata Ambassador hoitolat 2018 ovat:

Espoo: Blue Lagoon Iso Omena, All Senses Leppävaara

Helsinki: Bella Amore Töölö, Blue Lagoon Yrjönkatu (aukeaa kesäkuussa) Blue Lagoon Kamppi

Jyväskylä: Golden Day Spa & Salon

Järvenpää: Dazzling Beauty Studio

Kankaanpää: Passion Clinique

Lieto: Tupalanmäen puodin ekohoitola 

Muurame: Kauneushoitola Veera Selkäinaho

Seinäjoki: Passion Clinique

Turku: Soul Sisters

Suihkurusketuksen kestoa voi jatkaa kotihoitotuotteilla.

 

Suihkurusketus ja tuotteet saatu veloituksetta.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.