Luonnonkosmetiikan ripsiväri, jolla ei tarvitse heittää vesilintua, ja muita uutuuksia

Tuotteet saatu

Olen kosmetiikan sekakäyttäjä eli sekä omassa käytössäni että meikkipakissani on sekä luonnonkosmetiikan että synteettisiä tuotteita, käyttämieni tuotteiden täytyy olla IHANIA olipa kyse sitten eko- tai ei-ekomeikeistä.

Viime vuosina olen ilokseni löytänyt paljon suosikkituotteita luonnonkosmetiikan puolelta, ripsiväriä lukuunottamatta. Olen todellinen nirppis mitä tulee ripsareihin. Ei ole vaihtoehtoa, sen jos jonkun tuotteen on oltava superhyvä!

Vaatimukset ovat korkealla, eli käyttämäni ripsivärin on tehtävä ns. kaikki eli tuuheuttaa, pidentää, säilyttää taivutukset, oltava varisematon sekä ennen muuta silmiä ärsyttämätön. Siinäpä kriteerejä kerrakseen eikä monikaan maskara noita pysty lunastamaan. Olen kokeillut monia luonnonkosmetiikan ripsivärejä, mutta aiemmin olen joutunut pettymään. Myös itse asiassa Boho Green Make Up-sarjan kohdalla, edellinen kokeilemani ripsiväri sai silmät kirvelemään voimakkaasti. Mutta nyt Boholta löytyi aivan huippuhyvä vegaaninen ripsiväri! Jungle -ripsiväri on selvästi pidentävä, mutta myös loistavasti kerrostettavissa oleva tuote. Massa ei ole liian kosteaa, joten ainakin itselläni taivutukset säilyvät. Harja on erotteleva. Tästä tuli kertaheitolla suosikki!

Boholta tuli kesäksi myös aivan ihanaa värikosmetiikkaa, joiden päivetystä korostava värimaailma ja kuultotuotteet kolahtivat ainakin minun kesämeikkimakuuni. Hehku- ja valopuuterit ovat aivan ihastuttavia myös rouvashenkilöille, sillä ne eivät kimalla vaan antavat hennon ja hienostuneen hohteen. Näitä voi käyttää luomivärin tapaan ja korostuksiin, sipaista yksinään tai vaikka poskipunan päälle.

Pigmenttiä on kaikissa tuotteissa runsaasti ja levittyvyys loistava. Lämmin suositus Bohon kesämeikeille!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *