Magneettiripset -kätevät vai ei?

Viime aikona ripsitrendi on mennyt luonnollisempaan suuntaan, ja etenkin volyymiripset ovat auttamatta vanhanaikaiset. Myös kestoliima-allergiat ovat lisääntyneet valtavasti, eivätkä kaikki voi käyttää sen vuoksi kestoripsiä. Uusin villitys ripsissä on magneettiripset, jotka nimensä mukaisesti pysyvät paikoillaan magneettien avulla. 

Itse tykkään käyttää irtoripsiä tai ripsitupsuja lähinnä iltamenoissa ja viime aikoina olen suosinut kolmen ripsitupsun nippuja niiden nopeuden vuoksi. 

Sain kokeiluun G Beauty Lab -magnettiripsiä ja kokeilin niitä ensin asiakkaalleni, tankotanssija Oona Kivelälle, joka tarvitsee esiintyessään näyttävää meikkiä, mutta on herkistynyt ripsiliimalle. Hän ihastui magneettiripsiin niin, että päätin itsekin testata. Oonalle käytettiin kissamaisen efektin antavia Glamour -ripsiä, omani ovat luonnollisemmat Natural -malliset.

Pakkauksessa on neljä ripsinauhaa, molempiin silmiin siis kaksi. Omat ripset tulevat siis kahden ripsinauhan väliin. 

Magneettiripset kiinnitetään näin:

  • Kokeile ensin onko ripsinauha sopivan mittainen leveyssuunnassa. Voit halutessasi varovasti leikata muutaman ripsen verran pois. 
  • Laita ripsiväriä omiin ripsiin
  • "Taittele" tekoripsiä hiukan, niin ripsi istuu paremmin oman silmän muotoon.
  • Aseta ripsinauha oman ripsen päälle
  • Aseta toinen ripsinauha omien ripsien alapuolelta aivan omien ripsien tyveen. Magneetti pitää molemmat kappaleet paikoillaan.
  • Asettele vielä lopuksi ripset hyvin.

Ensimmäisellä kokeilulla ripsien laittaminen oli hiukan haastavaa, mutta tekniikan löydyttyä asetus sujuu näppärästi. Ripset ovat todella kevyet ja laadukkaat, ja samaa settiä voi käyttää lukuisia kertoja uudelleen.

Kenelle?

  • Liima-allergiselle
  • Näyttävien ripsien ystävälle
  • Juhlijoille tuomaan lisäsäihkettä meikkiin
  • Lomailijalle

Magneettiripset vain toisessa silmässä

Leikkasin Natural -ripsistäni hiukan pois pituudesta, sillä liian pitkät näyttävät itselläni hassuilta. Kuvassa magneettiripset vain toisessa silmässä.

Valmis!

Tuote saatu.

Kommentit

Leijona (Ei varmistettu)

Näyttävät näyttäviltä sekä luonnollisilta. Sopivatko nämä kuivasilmäisille? En ole voinut ajatella kestoripsiä, koska silmäni valuvat herkästi. Haluaisin välillä vähän näyttävyyttä silmiin.

Laura Meikkipää

Sopivat hyvin kuivasilmäisille ja muillekin herkille. Joo nää on todella kivat just silloin kun haluaa vähän ekstraa.

CougarWoman
CougarWoman

Jos on ripsivärjäykset niin voiko ripsivärin jättää pois, vai onko seen koostumus jotenkin olennainen osa tuota magneettiripsien toimivuutta?

..Tilaukseen meni heti! T: ripsiliimayliherkistynyt

Laura Meikkipää

Voi ripsivärin jättää pois, tosin magneettiripsi "istuu" saumattomammin, jos lisätukea ja tuuheutta on antamassa maskara. Mutta pysyvyyteen ei varmaan hirveästi vaikutusta, sillä magneetti on kyllä ihan napakka.

 

CougarWoman
CougarWoman

Kiitos vastauksesta! Hyvää viikonloppua <3 

Laura Meikkipää

Hyvää viikonloppua sinullekin, Puuma! Paljon valoa ja lämpimiä ajatuksia. ️

Kosmetologi itsekin (Ei varmistettu)

"Etenkin volyymiripset ovat auttamatta vanhanaikaiset" Kenen mielestä? Volyymitekniikalla saa tehtyä paljon luonnollisempaa jälkeä kuin esimerkiksi näillä magneeteilla. Volyymien kun ei aina ole pakko olla a. Ylipitkät b. Ylikaarevat c. Ylituuheat. Kyllä meidänkin liikkeen asiakkaista 90% käy volyymihuolloissa, 5% klassisissa ja 5% muissa hoidoissa. Ilmeisesti täällä on koko Oulu ihan aikaansa jäljessä, kun kollegoillakin on listat jatkuvasti täynnä.

Laura Meikkipää

Moikka kosmetologi,

no jos kauneustrendejä seuraa, niin lipparipset tosiaan ovat jo passé, mutta ilman muuta taitava ripsiteknikko saa aikaan luonnollisemman lopputuloksen. Itse pidän magneettiripsistä sen vuoksi, että niillä saa juhlameikkiin lisäefektin, eikä tarvitse olla aina samannäköinen kuin arkena. Ripsipidennykset määrittävät tietyllä tavalla lookin. Toki kaikille löytyy oma juttunsa, nämä olivat vain minun mielipiteitäni.

Ihanaa syksyä Ouluun!

Kommentoi