Maksaläiskä, apua!

Takana kaksi raskautta, imetystä eli varmasti hormonaalisia muutoksia kehossa ja ihossa. Mutta ei yhtään maksaläiskää! Ajattelin aina että minun ihoni ei vaan ole niille altis ja säästyn noilta tylsiltä läiskiltä lopun ikääni. Mutta toisin kävi!

Viime viikolla ensimmäisenä kunnon aurinkoisena päivänä olin lapsen kanssa puistossa, ilman aurinkosuojaa, tietenkin. Kun illalla puhdistin kasvoni, totuus paljastui. Toista poskesta löytyi pienen kolikon kokoinen tumma läntti, joka ei todellakaan ollut siinä aikaisemmin. Sen jälkeen olen levittänyt kasvoilleni meikin alle aurinkovoidetta SK 50 ja aion tehdä näin koko kesän, sillä en haluaisi kirahvin laikkuja lisää iholleni. 

giraffe_thumb.JPG

Miten suojautua maksaläiskiltä? AURINKOVOITEELLA! Se on aivan ykkönen ja ehdoton suoja näitä vaarattomia, mutta vähän ikävän näköisiä tummia kohtia vastaan. Mahdollisimman korkea kerroin hyvissä ajoin ennen kesää on paras tapa suojata ihoa. Toki on olemassa myös vaalentavia voiteita, mutta ensisijaisesti haluan nimenomaan ennaltaehkäistä läiskien muodostumista.

Onko teillä hyviä tuotevinkkejä maksaläiskien peittämiseen tai ihon suojaamiseen? Kaikki vinkit vastaanotetaan ilolla! 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *