Manikyyrissä

Hoito ja tuotteet saatu.

Sain kutsun Aila Airo Kauneushoitolaan ArtDeco -sarjan manikyyriin. Minulla on kädet kovilla, ja ne ovatkin viime aikoina olleet sen näköiset, että jotain pitäisi todellakin tehdä.

Meikkaajan työni vuoksi pesen käsiä jatkuvasti. Kampaajana liotan käsiä vesissä paljon ja käytän kumihanskoja suojaamaan käsiä hiusväreiltä. Kädet hautuvat hanskojen alla ja vesi taas kuivattaa ihoa valtavasti. Kukkasidontapäivien jälkeen ihoni huutaa rasvaa ja kynnet öljyä, ja käteni ovat ehdottomasti kovimmalla koetuksella. Todella harvoin vaan jaksan enää tehdä käsilleni mitään pitkien työpäivien jälkeen. Se mistä pidän kuitenkin  huolen on, että kynsissäni on lakka, sillä se suojaa kynttä ja estää pahimman liuskottumisen.

Manikyyriin kuului kynsien viilaus, kynsinauhojen hoito, aivan ihana kynsien ja käsien kuorinta, sekä tietenkin ne parhaat osuudet, eli hieronta ja kynsien lakkaus.

Rakastan sitä että joku toinen lakkaa kynteni! Se on todellista arjen luksusta, ja voi miten huolella se tulikin tehtyä kaikkine aluslakkoineen, värilakkoineen ja pikakuivattajineen. Kyllä kynsilakan pysyvyyteen voi todellakin vaikuttaa hyvillä tuotteilla.

Valitsin lakan Artdecon syksyn uutuuslakoista. Matta punainen on yleensä aina varma valintani, mutta nyt ajattelin testata muodikasta metallinhohtoista punaista, sävy 910. Väri näyttää mielestäni tosi kauniilta lyhyissä kynsissäni.

Käsihieronta oli ihana ja niin rentouttava. Tuntui että sormeni vetristyivät ja verenkierto parani kertaheitolla. Ja erityisesti mieleni rentoutui!

Sain kotihoitoon mukaan tuotteita ylläpitämään käsien ja kynsien kuntoa. Erityisen innostunut olen saamastani käsikuorinnasta, jota aion alkaa käyttää nyt säännöllisesti.

Manikyyri oli ihana, mieli rentoutui, kädet kiittävät ja mikä parasta, varasin jo seuraavan ajan! Aion ottaa tästä nyt itselleni säännöllisen hoitorutiinin ja antaa itselleni samalla pienen ikioman vapaahetken.

Suosittelen!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *