Meikkipäät kauneusristeilyllä Tallinnassa

Yhteistyössä @tallinkssuomi kanssa

Saimme kutsun Tallinkilta lähteä tutustumaan kosmetiikkatarjontaan laivalla, Tallinkin verkkokauppaan sekä Tallink Spa & Congress Hotelliin. Mukana matkalla oli muitakin kauneusbloggaajia sekä lehtien kauneustoimittajia -ja tuottajia, ja oli myös mahtavaa päästä päivittämään kuulumisia muiden alan ihmisten kanssa.

Laivamatkasta nautimme Tallink Mega Starin Business Loungessa, jossa aion ehdottomasti jatkossakin matkustaa. Ihana työrauha, hyvä ruoka ja juoma, jossa matkustusaika eli pari tuntia sujui kuin siivillä. Tutustuimme laivan uuteen Kiehs pisteeseen, jossa saimme infoa mm. sarjan suosikkituotteista. Täytyy kyllä sanoa, että laivan kosmetiikkavalikoima on erinomaisen kattava ja Meikkipäiden suosikkeja on  tietenkin iki-ihana Benefit. Pisteet Tallinkille että tämä kulttisarja löytyy laivan valikoimista.

Tallinnassa majoituimme uusittuun Tallink Spa & Congress Hotelliin ja saimme käydä testaamassa valitsemaamme kauneushoitoa. Laura valitsi manikyyrin ja geeelilakkauksen, minä otin jalkahoidon. Hoidoista sen verran, että me molemmat arvostamme nopeutta, tehokkuutta ja laatua. Nämä kolme yhdistyivät molemmissa hoidoissa. Voimme siis lämpimästi suositella hotellin kauneushoitolaa, jos kaipaat perushyvää hoitoa,etkä välttämättä jaksa viettää tuntikausia hoidoissa lojuen.

Söimme super hyvän illallisen hotellin omassa ravintolassa ja me molemmat Meikkipää -mutsit nautimme hotellihuoneessa omasta rauhasta.

Aamun aloitimme uinnilla ja ihastuimme erityisesti mahdollisuuteen uida ulkona. Vaikka kova viima tuntui kasvoilla, niin ihanan lämmin vesi helli kehoa. Aamiaisen nautimme hotellin ravintolassa.

Saimme tutustua myös virolaisiin kosmetiikkasarjoihin Tilt! sekä D´Difference, jonka tuotteita pääsemme testaamaan nyt rauhassa kotona. Niistä siis lisää infoa jatkossa. Erityisesti Tilt! sai Meikkipäät uteliaiksi, ja tuotteet ovat jo päässeet kotioloissa kokeiluun.

Vielä viimeisenä ja matkan huippu kohokohtana pääsimme Kumu Taidemuseoon, jonka näyttely oli I-H-A-N-A!

Meikkipäiden vinkki kaikille on ehdottomasti Tallinkin verkkokauppa! Verkkokaupassa on nimittäin aivan mielettömiä tarjouksia, ilmainen toimitus, 14 päivän palautusaika ja edulliset hinnat. Ja aivan mieletön valikoima! Jos mä olisin siis sä, menisin sinne heti!

Lopputulos matkalle on, että Tallinna on aina niin ihana. Se on lähellä ja sinne on helppo mennä. Joka kerta hämmennyn siitä, että koen että siellä aika jotenkin pysähtyy. Yhden yön matka tuntui nytkin pidemmälle ja pää relasi ja mieli lepäsi. Tallinna on tosi jees.

Kiitos matkaseuralle, ja tietenkin Noralle ja Marikalle sekä Tallink Suomelle!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *