Mikä on kevään trendimeikki ja kulmakarvapohdintaa

P2150725.jpg

Joku kysyi minulta tässä yksi päivä, että mikäs on tänä keväänä tosi trendikästä meikissä?

”Ööö, tota…”, taisi olla vastaukseni. Enkä väitä olevani jämähtänyt täti tai mamma, mutta tiedättekö ei ole kauheasti mietityttänyt tämä asia. Kun ihminen istuu meikkituoliini, en yleensä ajattele, että teenpä nyt viimeisen päälle muodikkaan meikin, vaan katson henkilön värejä, tyyliä ja teen sellaisen meikin kuin ajattelen hänelle sopivan parhaiten. Toki jos nyt vaikkapa muotia kuvataan, täytyy asiaan paneutua toiselta kantilta.

Työn puolesta on pakko totta kai seurata mitä muoti- ja meikkirintamalla tapahtuu. Meikeissä contouringit ja megavoimakkaat kulmat ovat saaneet väistyä luonnollisemman lookin tieltä, muodikkaimmat kulkevat nyt lähes meikittä. Heleys on päivän sana, ja heleyttä haetaan iholle runsain ohuin kerroksin ja kuultotuottein. Luomet hohtavat metallisina ja glitterit ovat edelleen in. En mieti näitä asioita kuitenkaan aktiivisesti.

Kulmakarvatrendi jatkuu kuitenkin vahvana ja uusinta uutta on Microblading. Olen menossa tällä viikolla mielestäni koko Suomen parhaalle kulmakarvojen tekijälle Suvi Tiilikaiselle, joka tekee kulmia sekä microblading- että 3D-pigmentointitekniikalla. Suvilla on tarkka, mutta luonnollinen kädenjälki, ja hän on ainoa, jolle uskallan itse mennä selkeyttämään kulmakarvojani. Kulmakarvani ovat luonnostaan tummat, mutta hiukan liikaa nypityt joskus nuoruudessa. Lisäksi toisen kulmakarvan kohottajalihas on hallitseva, mikä tekee kulmakarvoistani eripariset. Hyvä tekijä ottaa tällaiset seikat huomioon. Pigmentointipaikkaa valitessa on myös tärkeää tutustua tekijän tyyliin, sillä jälki on näkyvissä monta vuotta. 

En malta odottaa loppuviikkoa, kun saan esitella toivottavasti upeat uudet kulmakarvani teille. Eli stay tuned, tämä on aihe joka tuntuu kiinnostavan monia.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *