Minun tuoksuni

Ihmettelin muutama viikko sitten, miten vanhat hajuveteni eivät enää olekaan minulle sopivia. Kerroin että kaipailen uutta tuoksua. Sain tuon postauksen jälkeen sain postissa huhuilemani Narciso Rodriquez -tuoksut, kaikki kolme vielä! Ja siis uskomatonta mutta totta, viehätyin niistä jokaiseen, vaikka tuoksumakuni onkin erityisen vaativa.

Näiden pullojen ulkoasu hivelee silmiäni, rakastan niiden yksinkertaisen tyylikkäitä pakkauksia ja pulloja. Ajattelin heti että minua ehkä harmittaa, jos en tykkää näistä tuoksuista, koska haluaisin niin kovasti käyttää jotain näin kaunista.

 

Aloitin testaamisen Narciso Eau de Parfym vahvuudesta.

Aluksi tuoksu tuntui voimakkaalle, hieman liian makealle, mutta silti siinä oli jotain tuttua ja viehättävää. Päätin antaa sille mahdollisuuden. Huomasin etten parin päivän käytön jälkeen enää haistanut tuoksua päivällä, vaan se tuntui olevan osa minua.

Erityisesti lopputuoksun metsäiset sävyt tekivät vaikutuksen tuoksuaistiini. 

Seuraavaksi kokeilin Narciso Eau de Parfym Poudrée -tuoksua.

Pullo on ihanan näköinen, kuin puuteri tai meikkivoide super kauniissa pakkauksessa. Puuteriset ja pehmeät sävyt tuoksussa sekä myskin vivahde saivat kiinnostukseni heräämään. Tuoksu on todella hyvä, mutta ensimmäinen tuoksu tuntui vielä enemmän omalta.

Viimeisenä annoin mahdollisuuden punaiselle pullolle. 

Narciso Eau de Parfym Rouge epäilytti minua eniten, jostain syystä ajattelin sen olevan minulle liian voimakas. Mutta ei, sen sisältämä vetiver ja musta ja valkoinen setripuu tekevät metsäisen vivahteen muuten niin naisellisen pehmeään tuoksuun, että se toimii täydellisesti ihollani.

 

Nyt minulla on kolme uutta tuoksua, joista jokaisesta pidän tosi paljon, mutta eri tavalla. Päivisin käytän ykkössuosikkiani, eli valkoista pulloa. Iltatuoksuni on punainen, sykkivän täyteläinen ja lämmin Rouge. Myös Poudrée jäi käyttööni, laitan sitä silloin kun kaipaan rohkeampaa sävyä, mutta samalla super pehmeää vivahdetta tuoksuuni.

Tuoksut ovat tulleet osaksi minua. Mielenkiintoista nähdä mikä pullo kuluu ensimmäisenä loppuun!

Tuotteet saatu

Kommentit

Minninii (Ei varmistettu)

Voisitko kertoa tuoksun sisällöstä? Ensi tuoksu ja pohjatuoksun ainekset.

Riia Meikkipää

Hei, tässä infot jotka olen saanut, valkoisesta pullosta tuoksukuvausta minulla ei valitettavasti ole, mutta alkutuokusssa kaikissa Bulgarian ruusua, sydäntuoksu taitaa jokaisessa olla myskinen, pohjatuoksusa myös samoja ainesosia, pieniä vivahteita vaihdellen.

Poudrée tuoksussa: Bulgarian ruusu ja jasmiini - myskisydän - vetiver, musta ja valkoinen seetripuu

Rouge : Bulgarian ruusu ja punainen iris - myskisydän - tonka-papu, vetiver, musta ja valkoinen seetripuu

Kommentoi