Muotovaahdon paluu

Muistatteko kun ennen suositeltiin aina golfpallon kokoista määrää muotovaahtoa kampauksen tueksi? Sitten katosi golfpallon kokoiset ohjeet, vaahdot unohtuivat ja tilalle tuli miljoona muuta tukkatuotetta. Itsekin käytin aina vaahtoa föönauksen alla, mutta sitten siirryin erilaisiin muotoiluvoiteisiin ja rakennetta antaviin suihkeisiin.

506116732-612x612.jpg

Nyt muotovaahto on tehnyt uuden tulemisen ja kyllä muuten kannatti! Nimittäin vaahdon voittanutta ei ole. Se sopii eri hiuslaadulle, eri tyylisiin hiuslookkeihin ja monille pituuksille. Erityisen toimiva muotovaahto on mielestäni polkkatukalle. Se antaa super hyvin ryhtiä puolipitkälle tukalle ja long bobille. Itse lyhyttykkaisena tykkään käyttää myös tyvivaahtoa, sellaista joka on helppo suihkutella hiusten tyveen antamaan kohotusta kutreille.

 

Paul MItchell Extra-Boby Sculpting Foam on luottovaahtoni. Se on erinomainen hennoille, tyypillisille suomalaisille hiuksille. Tuote antaa runsautta ja kuohkeutta, bonuksena myös kiiltoa. Riittoisaa vaahtoa laitetaan sen kuuluisan golfpallon kokoinen määrä hiusten tyveen ja kammataan läpi. Sopii hyvin föönauksen pohjaksi, rullakampauksen tueksi, muotoilurautojen pohjalle antamaan lämpösuojaa.

paul-mitchell-extra-body-sculpting-foam-6.7-oz__09083.1521229931.jpg

Toinen kestosuosikkini on Keune Sea Salt Mousse joka antaa ihan mieletöntä vahvuutta hennoillekin hiuksille. Merisuola tekee tukasta mukavasti karhean, mutta säilyttää silti kiillon hiuksissa. Tämä vaahto on erilainen ja se kiilaa muotoilutuotteiden kärkikaartiin ehdottomasti. Tämä tuote on loistava lyhyistä pitkille hiuksille ja se sopii hyvin myös miesten hiusten muotoiluun. Pakkaus on ihanan tyylikäs.

29031_5.jpg

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *