Mutsi on nyt vähän väsynyt ja vinkki silmänympärysihon virkistykseen

Nyt täytyy kyllä myöntää, että yöuneni ovat melko vähäiset ja aamuisin peilistä katsoo aika väsynyt mutsi. Opinnot, työt ja lapset, siinäpä vasta yhdistelmä 😉

Nämä silmänympäryslaput ovat pelastaneet minut! Ihmelappujen avulla ilmänympärysihoni ei ole ihan niin karun näköinen mitä se ilman näitä saattaisi olla. Parasta on, että tuotteet on pakattu pieneen yksittäispakattuun pussiin, eli ne kulkevat mukana esim. matkalla, lentokoneessa ja käsilaukussa. Minä voisin laittaa nämä vaikka autossa, jos joku muu ajaisi ja antaisi minun lepäillä hetken – heh.

Talika Eye Therapy Patch.jpg

Talika Eye Therapy Patch -naamiolaput kosteuttavat, laskevat turvotusta ja kirkastavat. Väsyneet silmänympärykset ovat vain muisto tämän hoidon jälkeen. 30 minuuttia ja virkistys on taattu. Ennen tai jälkeen juhlien, tai kuten minä käytän, huonosti nukutun yön jälkeen. Iltaisin käytettynä laput voi jättää vaikka koko yöksi, joten ei muuta kun uinumaan ja aamulla peilistä näkyy jo kirkkaampi katse.

Laput on pakattu 6 parin laatikkoon, yhden pussin silmälappuparista voi käyttää 3 kertaa. 

talika-eye-therapy-patch-refill.jpg

Jos tykkää bilettää ja bailata, nämä laput ovat sinulle. Jos taas syöt mielelläsi suolaista ruokaa, tulet rakastamaan näitä. Väsynyt mutsikin on selkeästi kohderyhmän kärkikaartissa. Todellakin suosittelen! Ihan huipputuote.

Tuotteet saatu.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *