MyTime - aikaa just mulle

Olen tehnyt viime aikoina PALJON töitä. Minulta ilmestyy ensi vuonna, maaliskuussa, Kukkajuttuja -niminen kukkakirja, ja olen kirjoittanut sitä viime ajat kone sauhuten. Kirjan lisäksi olen tietenkin meikannut ja kammannut normaalisti, kirjoittanut blogia, muuttanut, elänyt perhe-elämää, opiskellut ja tehnyt kaikenlaisia kukkajuttuja. Ihanaa, mutta todella työntäyteistä elämää.

Maanantaina vietin vapaapäivää, pitkästä aikaa. Kirjan käsikirjoitus on lähetetty kustantajalle, ja nyt oli aika ottaa edes yksi päivä ihan itselle. Kun pohdin mitä tekisin, ensimmäisenä kävi ajatus kodin siivoamisesta. Seuraavaksi mietin urheilua ja kolmanneksi töitä koneella, eli laskujen maksamista, laskuttamista ym. pakollisia yrittäjän askareita. Stressi tuntui iskevän jo pelkästään siitä, mitä kaikkea olisi ihana ehtiä tekemään sinä aikana kun lapset olivat dagiksessa. Päädyin siis istumaan kotikoneelle laskuhommiin. Kunnes puhelin soi. 

Ihana ystäväni Minna Boulevard Beautysta soitti ja ilmoitti että oli varannut minulle ajan hoitolaansa MyTime kasvohoitoonHetken aikaa mietin, ehdinkö olla hoidossa pari tuntia, vai pitäisikö minun tehdä jotain muuta. Onneksi tajusin että tämä oli juuri sitä mitä olin kaivannut.

Menin Minnalle ihanaan hoitoon, ja kysyttäessä toiveita, kerroin että haluaisin hierontaa, kasvoille ja jaloille. Ja sain mitä pyysin. Täydellinen 75 minuutin hoito piti sisällään kuorinnan, 2x naamion, ja piiiiitkän kasvohieronnan ja jalkahieronnan. Ihoni oli ihanan näköinen ja tuntuinen hoidon jälkeen ja mieli niin rentoutunut. Täydellistä.

Suosittelen. Parasta aikaa itselle. Ah!

MyTime kasvohoidosta kerrotaan näin:

Ota hetki omaa aikaa. Nauti hiljaisuudesta ja anna mielesi rauhoittua. Boulevard Beautyssa hoitotuotteet- ja menetelmät määritellään aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Blvd Beauty MyTime kasvohoito 75 min. 125 € + Meikki hoidon päätteeksi 10 € Voit varata tietyn hoidon sijasta pelkän ajan, jolloin kasvohoidon hoitotuotteet ja –menetelmät määritellään ihosi kunnon ja toiveittesi mukaisesti. Tämä hoito sopii hyvin myös lahjaksi.

Kommentoi