Ne tuiki tärkeät välineet

Meikin tekemisessä ihan yhtä isossa roolissa ovat mielestäni niin meikit kuin välineetkin. Vaikka omistaisit kuinka mahtavaa luksuskosmetiikkaa, mutta siveltimesi ovat huonot, likaiset tai niitä ei juuri ole, ei lopputulos ehkä ole paras mahdollinen.

Meikkaajana testaan jatkuvasti uusia siveltimiä, ripsientaivuttimia ja kaikenlaisia välineitä mutta täytyy sanoa, että aika harvoin innostun uutuuksista oikein todella. Palaan yleensä vanhoihin, tuttuihin ja turvallisiin välineisiin, jotka ovat iso osa käsialaani meikkajana.

Ripsentaivuttimet!!! No, kuten monet varmasti arvaavatkin, ne yhdet ainoat ovat Shu Uemura merkkiset. Ne ovat ripsientaivuttajien Porschet, siis yksinkertaisesti parhaat. Ne taivuttavat hyvin, eivät löysty ja kestävät käyttöä. Ja näitä upeuksia ei valitettavasti saa Suomesta, mutta nettikaupat varmaankin niitä toimittavat, tai sitten on taas olemassa yksi hyvä syy matkustaa maailmalle.

IMG_5377.JPG

Olin todella pitkään käyttämättä meikkisieniä, koska tykkään tehdä pohjan käsin tai siveltimiä apuna käyttäen. Nämä Artdeco merkkiset siveltimet sain testiin ja tykästyin. Isompi ( Contouring Brush ) on saanut minulla tehtävänsä ylimääräisen meikkivoiteen poistamisesta kasvoilta. Mitä?? Teen siis pohjan niin, että levitän ensin meikkivoiteen kasvoille, teen korostukset ja varjostukset, lisään voidemaisen poskipunan ja juuri ennen kevyttä puuterointia, käyn kasvot vielä puhtaalla siveltimellä läpi pyörittelevin liikkein. Näin saan ylimääräisen meikkivoiteen pois iholta ennen puuterointia, eikä pohjasta tule paksua. Jotenkin saan sillä myös iholle sen pienen hehkun, koska ihon oma heleys tulee näin hienosti esille.

Pienemmällä siveltimellä ( Concealer & Camoflage Brush ) levitän peitevoiteen silmän alapuolelle ja korjailen ihon pikkuvirheitä. Käytän tätä myös samalla tavalla kuin isompaa sutia toisinaan puhtaana, ja otan sillä vielä liiat pois silmien alta, juuri ennen puuterin levittämistä.

IMG_5379.JPG

Mutta sitten vielä niihin meikkisieniin.. Perinteisistä meikkisienistä siis luovuin jokunen vuosi sitten, jostain syystä meikkivoiteet ja/tai käsialani muuttui, ja yhtäkkiä en enää kaivannutkaan niitä.

​​Beautyblender toi meikkisienet takaisin meikkipakkiini. Tällähetkellä olen aivan täysin rakastunut tuohon miniin, eli vihreään micro.mini sieneen. Levitän sillä meikkivoiteen tai peitevoiteen liikkuvalle luomelle, nenänpieliin, leukakuoppaan ja pohjustan huulet tarvittaessa. Käytän miniä myös puuterointiin. Puuteroin kasvot yleensä isolla siveltimellä, mutta sen lisäksi käytän nyt miniä silmien alle, luomille, ja kaikkialle minne en isolla sudilla pääse. Sieni on myös täydellinen korjailuun, sillä se imee ylimääräsitä rasvaa iholta itseensä ja näin pohja pysyy freesinä, ilman että lisäilen siihen päivän mittaan mitään.

IMG_5388.JPG

Kehotan kaikkia tsekkaamaan meikkausvälineet omat kuntoon! Sienet, vipat ja siveltimet on hyvä pestä vähintään kerran viikossa, tehdä vaikka sunnuntaista joka viikkoinen pesupäivä.

Ja joulu on tulossa ja on aina niin vaikea keksiä mitä toivoisi lahjaksi, niin tässäpä hyvä lahjavinkki. Jokainen nainen joka meikkaa, arvostaa varmasti näitä arjen pieniä apulaisia ja olisi onnellinen sivellin tms. paketeista.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *