Niin ohut, niin herkkä ja niin helposti rypistyvä silmänympärysiho

Olen silmänympärystuotteiden suurkuluttaja. En pysty kertakaikkiaan elämään ilman silmänympärysvoidetta. Käytän eri voidetta aamulla ja toista illalla. Ihoni on kuiva ja myös silmänympärysiho kuivuuteen taipuvainen.

Silmänympärysiho ei kestä samoja voiteita kuin muu kasvojeniho; silmät saattavat helposti vuotaa tai liian rasvaiset voiteet aiheuttaa turvotusta. Siksi onkin tärkeää, että silmien ympärille laitetaan sinne tarkoitettuja voiteita tai geelejä, ja annostus on tarpeeksi pieni. Nuppineulanpään kokoinen määrä riittää molempien silmien alle. Voide/geeli levitetään silmän alle sisänurkasta ulkonurkkaan päin, pienillä pumppaavilla liikkeillä. Se mitä jää sormiin, laitetaan vielä kulmaluun alle. Liikkuvalle luomelle ei voidetta tarvitse laittaa.

Koska silmänympärysvoide kestää käytössä tosi kauan, tykkään vaihdella merkkejä ja alan jo haaveilla uudesta putilosta, kun vanha näyttää loppumisen merkkejä. Suosikkejani ovat pumppupullot ja tuubit. Purkkeihin pitäisi aina olla käytössä spaatteli ja hyvin harvoin itselläni ainakaan on. Nappaan purkista voidetta kynnen kärjellä sopivan määrän. Siksi helppokäyttöinen pakkaus on aina bonus.

IMG_6110.JPG

 

Nyt käytössäni on Lierac Premium Eyes ravitseva ja tehokosteuttava voide. Käytän tätä poikkeuksellisesti nyt aamuin-illoin, koska se tuntuu iholla niin älyttömän hyvälle. Yleensä kaipaan meikin alle tosi kevyttä voidetta, mutta tämä tuote on super ohut, imeytyy iholle loistavasti ja vielä kirkastaa katsetta valoaheijastavien pigmenttien ansioista. Siksi en ole kokenut tarvetta nyt toiselle tuotteelle. Haluan että voiteessa on myös tehoja, eli koska silmänympärysiho rypistyy helposti, pyrin vaalimaan sitä niin hyvin kuin mahdollista.

Apteekkikosmetiikka on tullut käyttööni jäädäkseen. Olen todella ihastunut moniin apteekissa myytäviin kosmetiikkatuotteisiin ja Lierac on yksi lempimerkkejäni. Suosittelen siis lämpimästi katsastamaan apteekkien kosmetiikkatarjonnan aina kun etsit vaihtoehtoja ja haluat kokeilla jotain uutta. Tarjolla on vaikka mitä herkkuja ja hintatasoa monelle kukkarolle sopivaksi.

Tuote saatu testiin blogin kautta.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *