Nuubi suihkurusketuksessa

Unknown-4.jpeg

Miten masentavat kesäsäät! Ja reissu tulossa. Inhottaa pukea uikkarit valkoisena. Te tiedätte. Sain mahdollisuuden päästä testaamaan suosikki-itseruskettavasarjani Vita Liberatan suihkurusketusta, ja tietenkin menin. Ekakertalaista jännitti, eikä kommelluksilta vältytty. Lopputulos kuitenkin palkitsi.

Tiedättekö semmosen, kun yrittää keskittyä, ettei mokaisi jotain tiettyä asiaa, ja sitten tekeekin juuri sen mitä pelkäsi? Minulle kävi niin elämäni ensimmäisessä suihkurusketuksessa. Muistutin itseäni joku sata kertaa laittamaan jalkapohjiin suojukset ennen rusketus”telttaan” hyppäämistä, niin arvatkaapa vaan kuinka kävi. Huomioni meni niin siihen, miten päin pienet kertispöksyt puetaan, että unohdin jalka-asian kokonaan. Seurauksena täysin pikimustat jalkapohjat 😀

Mutta don´t care, sillä muuten rusketuksesta tuli tosi upea. Ja sain jalkapohjat puhtaiksi, ja ah niin sileiksi raspaamalla tällä. (Kiitos Oriflame)

Kokosin tähän postaukseen ohjeet suihkurusketukseen menijöille.

Ennen suihkurusketusta:

Samalla viikolla:

  • Kuori vartalon iho  
  • Käytä vartalovoiteita ja keskity erityisesti kuiviin kohtiin kuten kyynärpäihin

Älä käytä voiteita rusketuspäivänä. Mieti etukäteen hiukan haluatko olla rusketushoidossa esim. bikineissä vai nakuna. Rusketusväri lähtee pesussa uikkareista, eli omissakin voi olla.

Pukeudu rusketuspäivänä väljiin tummiin vaatteisiin.

Suihkurusketuksessa:

Ennen suihkurusketusta vaatteet riisutaan ja päälle voi pukea joko omat bikinit, hoitolan tarjoamat kertisstringit tai saa olla myöskin alasti näin halutessaan. Suihkuruskettaja on nähnyt muutamat alastomat vartalot, joten turha häpeily pois.

Jos sinulla on vartalossa erityisen kuivia kohtia, kannattaa käyttää vielä voidetta niihin. Kämmenet ja jalkaterät on hyvä suojata voiteellla.

MUISTA JALKAPOHJASUOJAT!

Täällä Vita Liberatan viralliset ohjeet.

Olin tosi yllättynyt miten kaunis väri oli heti hoidon jälkeen, vaikka Dark-sävy kyllä vähän hirvitti etukäteen. Vita Liberatan tuotteilla tulee erityinen, valoa heijastava lopputulos. Kauhistutti ja nauratti toki ne jalkapohjat. Kotona sain hetken raspailla, että väri irtosi, mutta tulipa hoidettua samalla jalat. Eli jos teet saman mokan, patteriraspilla saa korjattua tilanteen.

Unknown-3.jpeg

Unknown-1.jpeg

Unknown-5.jpeg

Ps. jos et ehdi hoitolaan, upean medium-sävyisen värin saat tällä maailman helpoimmalla tuotteella.

Vita Liberata -sprayrusketushoitolat löydät täältä.

Hoito saatu veloituksetta.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *