NYX Professional Makeup ja ammattilaisten joulumeikkivinkit

NYX Professional Makeup kutsui ammattimeikkaajia joululounaalle tutustumaan loppuvuoden uutuuksiin. Oli ihana tavata kollegoita ja höpötellä kerrankin ajan kanssa. Meikkaajia puhututti kovasti tulevat Linnan juhlat, joihin ensimmäiset kutsut ovat juuri lähteneet. Juhlakauden meikeissä viehätti kovasti kaikenlainen kimallus, metallinhohto, eyelinerit sekä huulipuna.

Nyxin meikkivalikoima elää jatkuvasti ja pysyy näin ollen aina ajan hermolla. Meikkipäät ihastuivat erityisesti uusiin Foil Play Cream Eyeshadow -voidemaisiin metallinhohtoluomiväreihin, joilla saa todella voimakkaan Foiled- kiillon luomille. Myös uusi pehmeä, ei-kuivattava mattahuulipuna Suede Matte Lipstick oli kiinnostava uutuus.

Joulumarkkinoille ilmestyy ihania joulupakkauksia, jotka sopivat itselle ja lahjaksi. On joulukuuseen ripustettavia luomiväripaletteja, huulille oma karkinmuotoinen pakkaus, tietenkin joulukalenteri ym. Nyxin hinnat ovat hyvään laatuun nähden superedullisia. Katse tähän osastoon, etenkin mikäli perheessä on meikkeihin hurahtanutta nuorisoa.

 

Kommentit

hannamariavv (Ei varmistettu) http://www.hannamariav.com

Katselin somesta juttua tuosta illallisesta ja ai että sekä ruoka, seura että tuotteet näyttivät ihan todella hyvältä!

hanna
www.hannamariav.com

Kommentoi