Oikuttelevan ihon pelastusnaamio

En tiedä johtuuko loputtoman lämpimistä säistä, ministressistä vai mistä, mutta koko kesän melko hyvin voinut ihoni alkoi oikutella. Kaikki kosteusvoiteet aiheuttavat välittömän hikireaktion, naama kiiltää ja puskee näppyjä.

Keksin kokeilla luonnonkosmetiikkasarja Rosalian kirkastavaa savinaamiota ja onneksi keksinkin, sillä vaikutus on upea ja välitön! Iho tuntuu pehmeältä, rauhoittuneelta ja raikkaalta, poissa on punoitus ja tahmeus.

Lempeä kasvonaamio herkän ja kuivan ihon hoitoon. Rosalia kasvonaamio sisältää runsaasti tasapainottavia, puhdistavia ja hoitavia ainesosia kuten myskiruusuöljyä, kaoliinisavea sekä mustaherukanlehtiuutetta. Valkoinen savi puhdistaa ja kirkastaa ihoa, mustaherukka rauhoittaa ja myskiruusuöljy hoitaa ihoa tehokkasti. Lopputuloksena samentin pehmeä ja kirkkaan kaunis iho.

Rosalia on Ecocert-sertifioitu, kohtuuhintainen luonnonkosmetiikkasarja, josta olen löytänyt monta todella toimivaa tuotetta. Itselleni eivät valitettavasti kaikki luonnonkosmetiikka sovi, mutta Rosalian tuotteista en ole saanut ikinä mitään reaktioita.

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.