Olisiko nyt vihdoin aikaa gua sha -kasvohieronnalle?

Oletko jo kokeillut paljon hehkutettua gua sha -kasvohierontaa? Minä en ole suoraan sanoen perehtynyt siihen lainkaan! Hankin tämän maailman kauneimman kiven lähinnä siksi, että se tuntuu ihanalle kädessä. Se on kaunis esine kaapin päällä ja sitä voisi hipelöidä käsissä vaikka kun katselee telkkaria. Mutta en ole siis yhtään keskittynyt sen kauneuden hoidolliseen antiin, vielä.

Olen ymmärtänyt, että gua sha -tekniikan avulla voidaan kiihdyttää ihon pintaverenkiertoa sekä poistaa turvotusta ja kuona-aineita iholta. Voiteet siis imeytyvät paremmin, iho kiinteytyy ja näyttää heleämmältä. Kiinnostaa ehdottomasti.

Pakko alkaa testaamaan, niinkun nyt, kun kerrankin on aikaa, koska korona.

Omani ostin Marfan Korjaamosta ja mikäli olen oikein ymmärtänyt, tuote on helppo laittaa postiin vaikka heti, ja se saapuu kirjekuoressa kotiin tuotapikaa. Siispä yhteydenottoa tuonne jos tämä kaunis kivi ja mielenkiintoinen tekniikka kiinnostelee.

Kertokaa ihmeessä vinkit ja jakakaa parhaimmat salaisuutenne gua sha – tekniikkaan liittyen, palan halusta kuulla niitä! Tuossa pienessä pussukassa tulee muuten ohjekirja, jotta tekniikan aloittaminen kävisi iisisti ja mutkattomasti. Ollaan kuulolla!

Terkuin,

Riia Meikkipää

 

kauneus hyva-olo iho
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *