Paljon puhuttu Bubble Mask

Bubble Maskit eli vaahtonaamiot ovat olleet hetken aikaa kuumin juttu ihonhoidossa. Nämä "insta-ystävälliset" kangasnaamiot siis oikeasti kuplivat iholla.

Kokeilin innovatiivisista tuotteistaan tutun Talikan vaahtonaamion ja yllätyin, tämä oli hauskuuden lisäksi myös erittäin tehokas. Naamion luvataan puhdistavan ihon saasteista ja kosteuttavan, ja iho todella tuntui hyvin kosteutetulta ja raikkaalta naamion jälkeen. (Kun tajusi lopuksi pestä kasvot ylimääräisestä vaahdosta, kuten ohjeessa lukee. Meikkip.huom.)

Kyllä voin suositella kokeilemaan. Erityisesti, jos et ole ehtinyt ulkoilla ja olet virkistyksen tarpeessa. Myös erinomainen juhla-illan jälkeen.

Tämän naamion lisäksi kokeilen paraikaa muitakin Talikan tuotteita. Testaan mm. kulmakarvaseerumia, joka tekee kulmista välittömästi tuuheamman tuntuiset (tämä jo havaittu!), sekä lupaa myös tehostaa kulmakarvojen kasvua. Pääsi nimittäin melkein katkera itku, kun löysin kuvan 12-vuotiaasta itsestäni. Miksi, oi miksi olen ikinä löytänyt pinsetit! Kulmienkasvatusprojektista siis lisää tuonnempana.

Kommentit

Suttastiina

Graah.
Tuo naamio kasvoilla näyttää ihan Hannibal Lecteriltä! Pakko hankinta ensi Halloweeniksi ja kun se on kaupanpäälle on vielä toimiva, niin mikä parempi. Yleensä kun biletyksen jälkeen on naama harmaa ja kärsinyt, niin naamion kanssa olisinkin entistä ehompi Dagen efter!

Kommentoi