Parasta juuri nyt

Minulla on ollut viime aikoina haasteita ihoni kunnon kanssa ja myös meikkipohjani on tarvinut erityistä huomiota. Tarvitsen ehdottomasti öljyttömän meikkivoiteen, vaikka ihoni onkin pintakuiva. Jostain syystä kuitenkin öljyton fluidi toimii ihollani parhaiten, eikä minun tarvitse lisäillä puuteria tai korjailla meikkiä päivän mittaan. 

Toinen suuri haaste on ollut peitevoiteet. Silmänympärysihoni on kuivuuteen taipuvainen, eli tuote ei saa olla liian tuhti ja sen tulee olla hoitava ja kosteuttava. Pohjustan liikkuvan luomen silmämeikin pohjaksi myös peitevoiteella, joten haluan sen tasoittavan luomen ihon sävyn ja tekevän ihon pinnasta sileän.

Sain testiin Sisley phyto teint éclat pitkäkestoinen meikkivoiteen ja se on aivan täydellinen iholleni. Peittävä, mutta unelman ohuelta tuntuva fluidi levittyy helposti käsin ja sitä menee hyvin pieni määrä koko kasvoille. Ensimmäinen ajatus oli, että se on jopa liian kevyt, mutta kun olin käyttänyt tuotetta viikon verran, huomasin, että olen tyytyväinen ihooni jopa illalla ennen meikkien pois pesemistä. Niin hyvin se siis pysyy.

Sisley phyto cernes éclat  peitevoide on I-H-A-N-A! Se on varmaan yksi parhaista koskaan testaamistani peitetuotteista juuri minulle itselleni, sillä siinä on paljon pigmenttiä, mutta se on hyvin hoitava. Tuotteen kerrotaan myös vähentävän turvotusta silmänympärysiholta. Pieniä juonteita häivyttävän ominaisuuden huomasin heti, ja siitähän ei voi muuta kun antaa plussaa!

Tämä kaksikko kuuluu meikkipussini vakiovarusteisiin ja ne ovat iholleni parasta juuri nyt. Rakastan tätä sarjaa muutenkin, Sisleyn hoitotuotteet ovat laadukaita ja tekevät mitä lupaavat. 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.