Parempaa kuin perusputsarit

Kolmen lapsen äitinä olen iltaisin aika poikki, eikä omille iltatoimille jää paljon aikaa. Arvostan siksi puhdistustuotteita, jotka toimivat tehokkaasti. Olen "suihkupuhdistaja", eli haluan aikaa säästääkseni pestä kasvot ja poistaa meikit suihkussa, yhdellä tuotteella. Tiedostan kahden eri puhdistusvaiheen hyödyt, mutta en silti etenkään iltaväsymyksessä saa käytettyä kahta eri tuotetta poistamaan meikkiä ja epäpuhtauksia.

Lierac vastasi tarpeeseen kehittämällä aivan uudenlaiset ihonpuhdistustuotteet, joilla kaksoispuhdistus hoituu ilman ylimääräistä vaihetta. Näiden "magneettiputsareiden" teho perustuu mikromagneetteihin, ja on saanut inspiraationsa kosmetologien käyttämästä ionipuhdistuksesta. 

Koostumuksia näistä puhdistuksista löytyy jokaiseen makuun, ja kaikki toimivat yhtä tehokkaasti. Oma lempparini on Foaming Cream, voidemaisesta vaahdoksi muuttuva puhdistus, jonka käyttö suihkussa onnistuu vaivattomasti.

Kylmiä kelejä odottaa Balm-in-Oil -öljyputsari, joka sopii erityisesti kuivaihoisille.

Pakkituotteeksi päätyi suorastaan nerokkaan hyvä ja nopea, täysin ennenkokematon Micellar Milk eli micellimaito, joka poistaa meikin supertehokkaasti jättäen ihon kuitenkin hoidetun oloiseksi. Ei kiristä ihoa, kuten micellivedet joskus tekevät.

Näiden kaikkien kolmen kanssa käytettäväksi sopii geelimäinen kasvovesi, joka paitsi viimeistelee puhdistuksen, myös supistaa ihohuokoset ja tekee ihosta pehmeän ja raikkaan.

Hintaa näillä on n. 26-27€/tuote, mutta ostat samalla muutaman lisäminuutin päivääsi. En voisi enempää suositella, aivan huikean hyvät tuotteet!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.